FOTBAL  »  LIGA 1  »  UTA ARAD

150.000 de euro

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2007 00:00

Finantatorul Nicolae Bara a stabilit pretul pentru portarul Daniel Tudor, care a fost ofertat de Urziceni si Brasov

Capitanul "Batrinei Doamne", Daniel Tudor, a primit doua propuneri ferme de transfer, de la Unirea Urziceni si FC Brasov, cluburi care-l doresc liber de contract.

Desi mai are un an contract cu UTA, portarul a discutat deja cu vicepresedintele Sandu Ion in cantonamentul de la Baile Felix, apoi cu presedintele Bara, telefonic. "Eu nu vreau sa plec. As dori insa prelungirea acordului cu UTA, pentru ca am nevoie de siguranta. Pot spune ca am refuzat ofertele de transfer primite, numai pentru a ramine la Arad. Am discutat si cu domnul Bara, care m-a asigurat ca sint dorit in continuare", a declarat Daniel Tudor.

Presedintele Nicolae Bara a declarat, pe de alta parte, ca nu-l va lasa pe jucator sa plece gratis, stabilind si pretul de transfer. "Tudor costa 150.000 de euro. A trecut vremea cind ni se luau jucatorii gratis", a spus Bara.

Daca nu ajunge la un acord privind prelungirea contractului, Daniel Tudor poate semna in iarna cu orice alta echipa / Foto: Raed Krishan


Balint la Arad
Dorit la Unirea Urziceni, fundasul Laszlo Balint e nevoit sa astepte la Arad clarificarea situatiei sale. Jucatorul se antreneaza impreuna cu un alt jucator care nu mai intra in planurile "Batrinei Doamne", sirbul Djokovici. Balint a depus memoriu, solicitind sa fie declarat liber, insa conducerea clubului sustine ca fotbalistul nu poate pleca, avind contract pe inca doi ani cu UTA. "Balint poate parasi UTA daca ni se ofera suma stabilita, 200.000 de euro", a declarat presedintele Nicolae Bara.

Playtech: Familia Emmei Răducanu, JIGNITĂ grosolan de un prezentator din România: ”Taică-su dăduse jaf la o bancă“ VIDEO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează