Alte știri din fotbal
Ce veste pentru Dinamo! Un titular a primit telegrama de la naționala unde evoluează jucători de 80 de milioane de euro de la PSG sau City
0
A semnat cu FCSB, iar Gigi Becali jubilează: „Nu am ținut cont la bani”
0
Fotbalistul transferat de FCSB, criticat de Victor Pițurcă: „Gândiți-vă la asta”
0
Haosul încă domnește în Gruia! CFR Cluj a primit o nouă interdicție la transferuri
2
Știri din fotbal internațional
Barcelona dă startul serii a doua de Liga Campionilor » Și regina Europei, PSG, va fi în acțiune
1
Liverpool - Atletico Madrid, în a doua seară de Liga Campionilor
0
Jucătorul apărat de Chivu a rupt tăcerea: „Îmi asum responsabilitatea! Toată lumea este dezamăgită, dar...”
0
Vedeta lui Inter a sfidat perfecțiunea pe „Bernabeu” » Computerul a fost dat peste cap de fotbalistul lui Chivu
1
Lifestyle
Fosta atletă a devenit ispită: „Nu sunt doar o femeie-trofeu”
1
Soția românului dat afară în Turcia a ieșit la atac: „Cartonaș roșu!”
9
Surpriză: România, ignorată! Unde au ales să fabrice noua Dacia Spring + cum arată și preț
1
Apariție inedită la meciul lui Cristi Chivu: 10 femei l-au însoțit pe celebrul rapper
1
Primele 6 minute din procesul în care Călin Georgescu și Horaţiu Potra sunt ...
Libertatea
O româncă, fostă vedetă Playboy, a murit la 46 de ani în Elveția. Își ...
Adevărul
Răzvan Lucescu, cerere de protecție pentru numele tatălui său: sunt 1.027 ...
GSP SPECIAL
Culisele împărțirii posturilor de la TVR și Radio România între AUR și PSD. ...
Libertatea
Din cate vad pe acest forum sunt toti suporterii echipei CFR .Bravo, un exemplu bun .Vedeti ca puteti si voi socializa ? :) Papagalilor !
Nu inteleg ce cauta aceasta stire pe "U.Craiova" !Aceasta si multe altele ....,plus ca stau sa mai citesc si balacareala unor nesimtiti ale caror comentarii trebuiau sterse de mult !Se vede valoarea acestei fituici numit "ziar" ! P.S. Pun pariu ca commentul meu va fi sters !!
prietenas.. du'te si plimba'te! ca deja devi penibil.. e greu cand nu mai ai argumente si te legi de tot ce prinzi nu ? lasa ca nu e vina ta.. stiu ca ai vrea mai multe articole despe cfr sau ai dori ca cfr sa fi avut mereu mai multi fani decat U, dar asta e viata..
Yo ti-as SU(G)era să te pi(si) pe echipa ta frumoasa si ff buna care de 5 ani nu a mai castigat nimica !
Stai sa iti spun pe scurt: ma pi(s) pe tine ungure ! si pe tot Cluju !
Bhă petrutzul, nu prea te inteleg ce zici?...folosesti cumva vocabularul de ghencea?...sau cel de cioban...Intreb deoarece parca toti de acolo din mizeria aia aveti vocabular asemanator !
Petrut, lasa'l frate ca e vai de el..
Ba superadu , ce gatu ma-t-i-i de argumente imi trebuie mie in fata unui pisat ca tine , poti sa-mi explici si mie? pai eu cu tine ma contrez pisate-as in gura de ungur , eu cred ca iti este foame si nu stii cum sa spui asta !
Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana stand in fata calculatorului?Trimite un e-mail cu textul LUCRU ACASA la adresa [email protected] si vei afla cum.
Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana stand in fata calculatorului?Trimite un e-mail cu textul LUCRU ACASA la adresa [email protected] si vei afla cum.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.