Comentarii (149)
xclx
xclx  •  05 August 2020, 10:52
Postat de univ_craiova1 pe 05 August 2020, 10:46

De ce nu a fost votata aceeași chestie și la play off? FRF și restul o secțiune de *** Felicitări covid Cluj pentru titlu

PLANGIIIIIIIIIIIIIII PRAZUUULLLEEEEEEEE

1274464749300910
Robert Sergiu  •  05 August 2020, 10:52

Dinamovistii au ajuns sa se certe intre ei.........FABULOS :))

caesarone
caesarone  •  05 August 2020, 10:50
Postat de catalin.palcu pe 05 August 2020, 10:49

ne-am inteles deja ca s-a gresit, dar nu a fost vina lui Dinamo! e vina lui Dinamo ca are o conducere f slaba, un lot prea putin competitiv, ca a avut 4-5 antrenori tot anul si din care numai 2 sunt meseriasi. dar nu e vina lui Dinamo ca nu a fost programata in playouts

Mà, eu nu plang dupa voi, nu sunt ipocrit, dar adevarul e ca nu mi se pare normal sa retrogradati asa...

caesarone
caesarone  •  05 August 2020, 10:43
Postat de pe 05 August 2020, 10:41

In plus, audientele le fac maxim 4 echipe! Prima e dinamo! Se uita la ea poporul dinamovist! Pe urma se uita 98% dintre gigisti ca sa vada daca isi mai alina frustearile acumulate in decenii de umilințe (a se vedea Manchester!). Urmeaza craiova cu toata oltenia ei si cfr cu jumatea ei ardeal! Daca pica dinamo sa vedem ce mai platesc televiziunile. Pe bune!... astia care au votat pentru retrogradare s-ar putea sa-si muste mainile cu care au votat!

Daca majoritatea covarsitoare a stelistilor nu considera ca FCSB e Steaua, plus majoritatea "dusmanilor", nu se mai plateau sumele astea pe drepturi! Asta-i adevarul de netagaduit!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 August 2020, 10:37
Postat de orlick pe 05 August 2020, 10:30

Dinamo e pe locul asta pentru că a obținut rezultate jenante in meciurile disputate deja in playout. Când se face clasament in funcție de mediile punctelor obținute în meciurile jucate, nu are nicio importanta faptul că nu ai jucat toate partidele. Puteai să joci un singur meci, să îl câștigi și să ai punctaj maxim.

pai asa, cum era daca se oprea campionatul in septembrie cand erati voi pe ultimul loc? ti se parea corect ? daca se intampla si anul asta la fel, ai fi ok sa mergeti in liga a 2a dupa 6 jocuri disputate ? o echipa si cand joaca prost are sansa sa isi revina la un momnetdat, sunt exemple nenumarate. uita-te la Clinceni si Voluntari cum au defilat in playout pana la un punct desi au intrat cu 4 victorii fiecare dupa un sezon regulat

bast
bast  •  05 August 2020, 10:29
Postat de pe 05 August 2020, 10:21

Daca e vorba pe bune, 16 echipe este salvarea fotbalului românesc, nu a lui dinamo! Punct.

salvarea fotbalului românesc e să nu mai avem echipe ținute de primării. Prin fair-play financiar ar apărea și competitivitatea. Referitor la un număr cât mai mare de echipe: cu cât sunt mai multe echipe în ligă, cu atât vom avea mai multe ce se vor ști salvate de la retrogradare și ar putea vinde meciuri.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 August 2020, 10:26
Postat de andrei.temian pe 05 August 2020, 10:19

La bisericute anti Dinamo poti include CFR Cluj.. acelasi CFR pe care voi dinamovistii o adulati acum ceva timp. De fapt, asta va doare cel mai mult, asa cum am vazut ca se plangea si Danciulescu :))))

da, a fost un soc , o surpriza extrem de neplacuta ce a facut CFR! nu stiu care le-a fost motivatia, poate ca in varianta care ii favoriza pe Dinamo ii retrograda pe Sepsi parca. Poate sunt in relatii mult mai bune cu Sepsi, altfel nu-mi explic. aici am fost gusteri, am ajutat mai multe echipe care apoi radeau de noi si ne si furau cu arbitrii sau jucau la rupere cu noi. si nu e numai CFR, e si Astra si mai sunt. recunosc , am fost fraieri la fazele alea, a fost totul facut anti-Steaua/FCSB

1274464749300910
Robert Sergiu  •  05 August 2020, 10:20
Postat de mariuss72 pe 05 August 2020, 10:18

O sa se treaca la sistem de 16, si oile o sa se sufoce de suparare, desi nu vad cu ce le afecteaza...proastele, in loc sa se bucure ca mai vad si ele o coregrafie frumoasa si un derby care sa le mai dea iluzia ca Fcsb e Steaua.

DINAMO PICA IN LA ORA 19 IN B MATEMATIC.ASTA E DEGEABA VISEZI LA LUCRURI TRAZNITE KARMAAAAAAAAAA

magic4ever
magic4ever  •  05 August 2020, 10:15
Postat de pol1tehnicaiasi pe 05 August 2020, 10:12

nu se mai joaca nimic, azi e ultima etapa...nu face dinamo jocurile gata stop a picat comunismul, gata nu mai e postelnicu...s-a votat democratic 7-6 pt ca dinamo sa pice , aia e...inseamna ca asta meritati, punct. ziceti mersi daca se face liga 1 cu 16 echipe

nu se mai joaca nimic pentru ca sunt anumite bisericute anti Dinamo...FCSB-Clinceni-Voluntari si altele...si pentru ca le este teama altora ca pot ajunge pe locul ocupat de Dinamo si le convine sa ramana asta clasamentul final...dar realitatea este alta, Dinamo este pe locul asta DOAR PENTRU CA ARE 5 MECIURI MAI PUTIN DISPUTATE!O sa vedem ce se decide azi sau maine...

mariuss72
mariuss72  •  05 August 2020, 10:14
Postat de xclx pe 05 August 2020, 10:10

Ok inteligentule...si te rog sa ne explici cum vreti sa jucati 8 (6 voi cu cel de azi si barajul) meciuri in 24 de zile si sa poti da vacanta si la jucatori?... in 29 incepe campionatul viitor... data impusa de UEFA

Omul iti spune ca s-a comis un abuz din cauza prostiei si neglijentei altora. Nu cere nimeni favoruri, noi cunoastem si ne asumam prostiile de la club, nu vrem decit sa ne jucam sansele sau sa se gaseasca o solutie de compromis.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 15
Comentează