Alte știri din fotbal
Veste de impact pentru Dinamo! Premieră după 9 ani
0
FCSB, speranțe spulberate! CCR i-a respins „ultimul cartuș” contra Stelei: urmează dosarul prejudiciului!
0
Scandal total în Senat, la votul pe „Legea Dragomir”: „Nu am mai văzut niciodată așa ceva!” » Miza UDMR: au boicotat ședința!
0
A semnat cu Dinamo până în 2028: „Nu e păcăleală de 1 aprilie”
0
Știri din fotbal internațional
Squadra Azzura, în colaps! Fostul idol italian din Ștefan cel Mare, fără milă: „Și dacă ne-am fi calificat, n-am fi stat mult acolo”
0
Reacție acidă din România la adresa Squadrei Azzurra: „Trage ăla ca un cioban. Parcă nu mai e Italia, ci Andorra”
0
Triplul campion al Superligii, despre calificarea țării lui la Mondiale: „O săptămână se petrece! Veți vedea o surpriză”
2
6 schimbări majore care vor fi implementate la Campionatul Mondial 2026
2
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Fiscul a controlat 46 de companii petroliere după scumpirea carburanților, ...
Libertatea
Medic din Capitală, găsit înjunghiat în urma incendiului izbucnit în ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Țara din lume care are suficient plutoniu pentru 5.500 de arme atomice și ...
Libertatea
PLANGIIIIIIIIIIIIIII PRAZUUULLLEEEEEEEE
Dinamovistii au ajuns sa se certe intre ei.........FABULOS :))
Mà, eu nu plang dupa voi, nu sunt ipocrit, dar adevarul e ca nu mi se pare normal sa retrogradati asa...
Daca majoritatea covarsitoare a stelistilor nu considera ca FCSB e Steaua, plus majoritatea "dusmanilor", nu se mai plateau sumele astea pe drepturi! Asta-i adevarul de netagaduit!
pai asa, cum era daca se oprea campionatul in septembrie cand erati voi pe ultimul loc? ti se parea corect ? daca se intampla si anul asta la fel, ai fi ok sa mergeti in liga a 2a dupa 6 jocuri disputate ? o echipa si cand joaca prost are sansa sa isi revina la un momnetdat, sunt exemple nenumarate. uita-te la Clinceni si Voluntari cum au defilat in playout pana la un punct desi au intrat cu 4 victorii fiecare dupa un sezon regulat
salvarea fotbalului românesc e să nu mai avem echipe ținute de primării. Prin fair-play financiar ar apărea și competitivitatea. Referitor la un număr cât mai mare de echipe: cu cât sunt mai multe echipe în ligă, cu atât vom avea mai multe ce se vor ști salvate de la retrogradare și ar putea vinde meciuri.
da, a fost un soc , o surpriza extrem de neplacuta ce a facut CFR! nu stiu care le-a fost motivatia, poate ca in varianta care ii favoriza pe Dinamo ii retrograda pe Sepsi parca. Poate sunt in relatii mult mai bune cu Sepsi, altfel nu-mi explic. aici am fost gusteri, am ajutat mai multe echipe care apoi radeau de noi si ne si furau cu arbitrii sau jucau la rupere cu noi. si nu e numai CFR, e si Astra si mai sunt. recunosc , am fost fraieri la fazele alea, a fost totul facut anti-Steaua/FCSB
DINAMO PICA IN LA ORA 19 IN B MATEMATIC.ASTA E DEGEABA VISEZI LA LUCRURI TRAZNITE KARMAAAAAAAAAA
nu se mai joaca nimic pentru ca sunt anumite bisericute anti Dinamo...FCSB-Clinceni-Voluntari si altele...si pentru ca le este teama altora ca pot ajunge pe locul ocupat de Dinamo si le convine sa ramana asta clasamentul final...dar realitatea este alta, Dinamo este pe locul asta DOAR PENTRU CA ARE 5 MECIURI MAI PUTIN DISPUTATE!O sa vedem ce se decide azi sau maine...
Omul iti spune ca s-a comis un abuz din cauza prostiei si neglijentei altora. Nu cere nimeni favoruri, noi cunoastem si ne asumam prostiile de la club, nu vrem decit sa ne jucam sansele sau sa se gaseasca o solutie de compromis.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.