Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Vin turcii! Bucureștiul e iar în alertă: mii de suporteri de-ai lui Fenerbahce sunt așteptați azi în Capitală
0
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Dennis Man, cel mai slab de pe teren în PSV - Bayern » Ce au scris jurnaliștii olandezi
0
„Pentru prima dată” » Ce au remarcat jurnaliștii italieni la Cristi Chivu, în victoria cu Dortmund + Nota primită de român
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
PLANGIIIIIIIIIIIIIII PRAZUUULLLEEEEEEEE
Dinamovistii au ajuns sa se certe intre ei.........FABULOS :))
Mà, eu nu plang dupa voi, nu sunt ipocrit, dar adevarul e ca nu mi se pare normal sa retrogradati asa...
Daca majoritatea covarsitoare a stelistilor nu considera ca FCSB e Steaua, plus majoritatea "dusmanilor", nu se mai plateau sumele astea pe drepturi! Asta-i adevarul de netagaduit!
pai asa, cum era daca se oprea campionatul in septembrie cand erati voi pe ultimul loc? ti se parea corect ? daca se intampla si anul asta la fel, ai fi ok sa mergeti in liga a 2a dupa 6 jocuri disputate ? o echipa si cand joaca prost are sansa sa isi revina la un momnetdat, sunt exemple nenumarate. uita-te la Clinceni si Voluntari cum au defilat in playout pana la un punct desi au intrat cu 4 victorii fiecare dupa un sezon regulat
salvarea fotbalului românesc e să nu mai avem echipe ținute de primării. Prin fair-play financiar ar apărea și competitivitatea. Referitor la un număr cât mai mare de echipe: cu cât sunt mai multe echipe în ligă, cu atât vom avea mai multe ce se vor ști salvate de la retrogradare și ar putea vinde meciuri.
da, a fost un soc , o surpriza extrem de neplacuta ce a facut CFR! nu stiu care le-a fost motivatia, poate ca in varianta care ii favoriza pe Dinamo ii retrograda pe Sepsi parca. Poate sunt in relatii mult mai bune cu Sepsi, altfel nu-mi explic. aici am fost gusteri, am ajutat mai multe echipe care apoi radeau de noi si ne si furau cu arbitrii sau jucau la rupere cu noi. si nu e numai CFR, e si Astra si mai sunt. recunosc , am fost fraieri la fazele alea, a fost totul facut anti-Steaua/FCSB
DINAMO PICA IN LA ORA 19 IN B MATEMATIC.ASTA E DEGEABA VISEZI LA LUCRURI TRAZNITE KARMAAAAAAAAAA
nu se mai joaca nimic pentru ca sunt anumite bisericute anti Dinamo...FCSB-Clinceni-Voluntari si altele...si pentru ca le este teama altora ca pot ajunge pe locul ocupat de Dinamo si le convine sa ramana asta clasamentul final...dar realitatea este alta, Dinamo este pe locul asta DOAR PENTRU CA ARE 5 MECIURI MAI PUTIN DISPUTATE!O sa vedem ce se decide azi sau maine...
Omul iti spune ca s-a comis un abuz din cauza prostiei si neglijentei altora. Nu cere nimeni favoruri, noi cunoastem si ne asumam prostiile de la club, nu vrem decit sa ne jucam sansele sau sa se gaseasca o solutie de compromis.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.