Alte știri din fotbal
Oficial: solicită insolvența Rapidului, la Tribunalul București! » Șucu nu vrea să plătească și așteaptă decizia judecătorilor
2
Ioanițoaia la zi » Directorul GSP, virulent: „S-a făcut de râs!” + „Lucescu a văzut meciul de pe tabletă”
2
România s-a prăbușit în clasamentul FIFA! » Nu am mai stat așa rău din 2012
3
Când vrea FRF să-l anunțe oficial pe Gică Hagi » Negocieri crunte în culise: „Stoichiță, OUT!”
8
Știri din fotbal internațional
6 schimbări majore care vor fi implementate la Campionatul Mondial 2026
1
Au apărut imaginile! Cum a trăit Novak Djokovic loviturile de departajare la Bosnia - Italia
0
Selecționerul Bosniei le-a închis gura cu două fotografii și 6 cuvinte, după minunea cu Italia
0
Ne-au bătut pe unde ne-au prins, apoi au dansat pe străzi împreună! » Primiți cu coroane de flori pe aeroport
5
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Procesul avocatului prorus care îi îndemna pe suveraniști „să pună mâna pe ...
Libertatea
Mai există cale de întoarcere în Iran? Fost consilier al președintelui ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Andrea Chiș, fostă judecătoare și membră CSM: „În sistemul de justiție din ...
Libertatea
da` e pb noastra ca magazionerul ala nu avea nimic frate? esti incredibil...trebuia sa jucati cu juniorii femeia de servici bucataresele etc........nu ACUM cand echipele sunt praf, fara jucatori, in vacanta etc
Daca e vorba pe bune, 16 echipe este salvarea fotbalului românesc, nu a lui dinamo! Punct.
Acolo va puteti judeca linistit cu DSP... mai ales ca aveti exemplul DSP DOLJ care a scutit CSU P S D de tot... cica preparatorul fizic nu are contact cu echipa ...
Fotbal pe play station...
Mgazionerul ala nu avea nimic, cu toate astea echipa nu a putut sa joace...de pomana...pentru asta cine raspunde? A cui e vina???
La bisericute anti Dinamo poti include CFR Cluj.. acelasi CFR pe care voi dinamovistii o adulati acum ceva timp. De fapt, asta va doare cel mai mult, asa cum am vazut ca se plangea si Danciulescu :))))
O sa se treaca la sistem de 16, si oile o sa se sufoce de suparare, desi nu vad cu ce le afecteaza...proastele, in loc sa se bucure ca mai vad si ele o coregrafie frumoasa si un derby care sa le mai dea iluzia ca Fcsb e Steaua.
Nu mai exista timp...asta vad ca nu intelegeti... + ca azi toti jacutori cu contracte extinse devin liberi... vreti ca alte echipe sa stea in cantonament peste data limita impusa de UEFA. Sa nu mai vorbim ca in 12 trebuie definitivata lista cu participantele in Liga 1 sezonul viitor . In 29 incepe campionatul viitor . Acuma ca votul si modul de departajare este ilogic, este partea a doua ...
Lasa-i ca ei nu pot intelege ca nu mai sunt date pentru a juca acele meciuri si nici nu e CORECT sa le joace stiind ce rezultate au nevoie pentru a scapa.
LIKE! exact asta vor.dar nu s-a intalnit hotul cu prostul dinamo nu se poate pune cu noi IASUL !!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.