FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

16 nu sunt de ajuns! CFR Cluj anunță: "Suntem în discuții cu alți doi jucători" + Pe cine propun ardelenii la naționala României

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 19:09

CFR Cluj a ajuns ieri la 16 jucători transferați în această vară, după ce l-a adus și pe Ibrahima Balde, însă ardelenii anunță că nu se opresc aici.

Deși a transferat aproape un lot întreg, Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor de la CFR Cluj, spune că mai așteaptă doi jucători.

"Mai avem doi jucători cu care suntem în discuții. Până în 4 septembrie, când se închide perioada de transferuri, noi vom mai aduce jucători. Deci nu se închide robinetul. Sogou e prietenul nostru, dar nu-l aducem, chiar dacă a fost la meciul cu Viitorul în tribune", a declarat Mureșan la TV Dolce Sport.

...despre prezența selecționerului în tribune la meciul CFR Cluj - Viitorul, scor 2-0: "Într-adevăr e o premieră că domnul Daum a venit la meciul nostru cu Viitorul. Noi am crezut că a venit pentru jucătorii de la Viitorul, dar după aia am aflat că a venit pentru noi să-l vadă pe Cristi Manea.

E un băiat care joacă cu multă dăruire și e o opțiune bună pe postul său la națională. Am nimerit-o cu el pentru a-l folosi în teren cu regula jucătorului sub 21 de ani".

BURSA TRANSFERURILOR CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (nou)
Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Luchin (Levski Sofia), Culio, T. Moutinho (Mallorca), Cr. Manea (împrumut Apollon Limassol), Duka (RNK Split), Nistor (Dinamo), Ibrahima Balde (Reims)
Plecări: Larie (Steaua), T. Lopes, J. Ruiz, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate), Antal (Vilnius), Bud (ACS Timișoara), D. Roman (UTA), Nascimento (Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10209355191619210
Dani Dany  •  24 Iulie 2017, 00:14

O idee pt. D-l muresan: aguiregarray e fotbalist. Jucator de travaliu gen culio. S-a vazut in perioada scurta cat a fost la cfr. Si felguieiras fara discutie. Si ivo pinto cred ca a fost cel mai bun fundas dreapta pe care l-a avut cfr, la concurenta cu tony.

blatistu49
blatistu49  •  23 Iulie 2017, 23:21

super echipa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează