Alte știri din fotbal
Întrebat despre un eventual schimb de jucători cu FCSB, Filipe Coelho a reacționat imediat
0
Reghecampf a anunțat o accidentare de ultim moment la FCSB: „Încercăm să-l recuperăm cât mai repede”
0
Reghecampf, deranjat de ce a văzut la națională: „O să-l sun pe selecționer. Nu mi se pare normal să nu joace”
0
„S-a ales praful” » Mircea Sandu, mesaj dur după startul din Liga Națiunilor: „Mă făceau hoț și criminal, îi vedeți azi?”
0
Știri din fotbal internațional
Propunerea lui Gary Lineker pentru Manchester City » „Ar salva onoarea Premier League”
0
Messi, Suarez și Neymar, show total la o petrecere de neuitat: imaginile care au stârnit hohote de râs
0
Jose Mourinho, atac la baionetă! Nu a mai rezistat când a auzit de Mbappe: „E ridicol!”
3
„Am toate motivele să ciocnesc un pahar” » S-a finalizat divorțul anului în fotbalul mondial: decizia în privința pensiei de 250.000 de euro
0
Lifestyle
„Zeiță” » Fosta rivală a Simonei Halep s-a schimbat radical după ce s-a lăsat de tenis: „La nivelul așteptărilor”
1
FCSB, în frunte cu Reghecampf, la Salonul Auto București » „Eu sunt cel mai bun șofer! Dacă luăm titlul...”
4
Cea mai frumoasă femeie a țării în 2022 i-a lăsat mască pe toți, la 33 de ani: „A sosit momentul să îmi trăiesc visul!”
2
40 de milioane de euro pentru noua arenă din România » Finanțarea a fost aprobată
6
Vremea se răcește de luni în toată țara și vin ploile, lapoviță și ninsori ...
Libertatea
FrankenSAM: armele „mutante" care umplu golul lăsat de scăderea ajutorului ...
Adevărul
De ce a renunțat la fotbal unicul fiu al lui Nicolae Dobrin: „Umbra tatălui ...
GSP SPECIAL
O nouă ieftinire la motorină, vineri, 9 octombrie 2026. Cât costă un litru ...
Libertatea
Daca nu am fi invins Rapidul in UEFA nu am fi trecut. Probabil ca am facut noi ceva bun pe teren de am trecut de ei! De ce nu au mers ei mai departe?
Bicfalvi eliminat? Hai cu bataia sa nu-l mai vad nici pe Lacanush.
Desi nu il suport pe oeir poate il da afara pe Lacatus ca nu are nici o treaba cu antrenoratul. Cat oare tot poti da vina pe jucatori?
Dar pe noi stelistii nu ne interesaza trecutul. Azi Rapidul e scos din Cupa Romaniei de Steaua la el acasa si apoi v-ar fi scos si din UEFA dar... nu jucati acolo.
@behehe Tu ma rog la ce comentezi avnd in vedere ca jucati in Europa datorita noua??
Mare pr/ost grecul asta. Nu a jucat nimic anul asta
Kapetanosssssss :(((
Probabil ca Rapidul nici nu mai are acea data in memorie, disparuta ca randul 13 din Boeing. 6 Aprilie 2006 e data de semifinala Cupa UEFA.
Cel mai prost din curtea scolii, Surdu eee Surdu eee Restul sunt oi Mai putin Stancu :D FZR
Da, da! Multumim! Daca Steaua e asa buna sa cumpere semifinale Cupa UEFA, atunci multumim de compliment! Nici nu ne mai masuram cu voi in cazul acesta.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.