Alte știri din fotbal
Daniel Pancu l-a convins să semneze cu Rapid: „Mă regăsesc în mentalitatea pe care o are”
0
UTA Arad - Rapid: accidentare gravă înainte de pauză!
3
Nici vorbă de un transfer de 2,5 milioane de euro! » Cât a costat-o Răzvan Sava pe Craiova: „E o sumă mult mai mică”
1
O nouă plecare de la CFR Cluj! Al patrulea jucător dat afară după umilința cu Tromso
9
Știri din fotbal internațional
Atacantul care a fost dorit de Rapid a provocat furtună în Rusia: „Ruși și sârbi, frați pentru totdeauna”
0
Imagini șocante: unul dintre cele mai frumoase stadioane din Ucraina a fost lovit de Rusia
0
Fosta „perlă” a lui Gică Hagi, care a bifat un record istoric în România, a semnat cu echipa lui Pique: „Înalt de doar 1,60 metri”
7
Florin Prunea a revenit cu un mesaj după derapajul anterior: „Băi, aveți niște fete incredibile! Ce am văzut aseară la Tiraspol...”
2
Lifestyle
Fiica fostului mare internațional român, apariție incendiară în vacanță: „Ibiza și magia ei”
6
Anamaria vrea să obțină 50 de milioane de dolari de la superstarul Luka Doncic
3
Cătălin Cîrjan e un „câine” fericit » Imagini de la cununia civilă: Evelyn i-a spus DA!
3
Și-a etalat formele lucrate la sală pe plajele din Egipt » Campioana națională, imagini spectaculoase din vacanță
22
Originea vieții pe Pământ este pusă la îndoială de oamenii de știință: „A ...
Libertatea
„Mi-a aruncat numărul în prăpastie”. Pățania unui turist român în Thassos: ...
Adevărul
Cum a ajuns să arate stadionul fostei campioane a României, pe care au ...
GSP SPECIAL
Piloți români de avioane F-16 povestesc cum sunt doborâte dronele care ...
Libertatea
gigi trebuie sa pluseze la maxim cu valizele in retur.astfel nu o vad prea bine pe echipa de pe langa cimitir.
E mai mult ca sigur ca meciul de azi va bate toate recordurile de cartonase. Tudor merita premiat pentru performanta asta...
ceea ce este important este ca fc valiza va cadea pe 9 dupa acest meci dupa ce Craiova va castiga cu Bistrita.Incetul cu incetul ajungeti la matineu.
2.Rapid 29p 8.Steaua 23p 23 ca e in timp real...sper sa aveti chiar 22 eu zic ca asta conteaza :)
la cat incepe meciul ?
bancheru10 : iar echipa ta sa retrogradeze sa joace de la anu cu unirea:)..ca oricum sunteti prea umflati in pene voi la cj acolo..ah adica alba iulia:)))
Cine da la pariu cu mine ca pana la final Tudor isi da si lui rosu?=))))))))))))))))))))))
arbitru ca arbitru dar Steaua nu joaca nimic .
rapid 0 - STEAUA 1 tv :)))
foarte bine... sa dea domnu sa piarda oitele.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.