Alte știri din fotbal
Mario Camora, sincer după eșecul din derby-ul Clujului: „Am greșit la golul trei”
0
Chipciu le-a plătit-o, după CFR Cluj - U Cluj: „S-a întors împotriva lor”
0
Ce le-a zis Bergodi la pauză? U Cluj s-a întors de la cabine și și-a pedepsit fără milă rivala, CFR Cluj. Clasamentul
12
Ungurii se răzbună după decizia lui Hagi: „România, 4 înfrângeri. Așa te vrem!”
0
Știri din fotbal internațional
Răsturnare: și-a anunțat oficial candidatura la șefia UEFA
0
Haaland rupe tăcerea în scandalul cu Manchester City
0
Granit Xhaka și-a aflat pedeapsa, după ce a recunoscut că și-a falsificat certificatul de vaccinare împotriva COVID-19
3
Jose Mourinho: „Sper să mai fiu în viață când se va lua o decizie finală în cazul lui Manchester City”
0
Lifestyle
FCSB, în frunte cu Reghecampf, la Salonul Auto București » „Eu sunt cel mai bun șofer! Dacă luăm titlul...”
3
Cea mai frumoasă femeie a țării în 2022 i-a lăsat mască pe toți, la 33 de ani: „A sosit momentul să îmi trăiesc visul!”
0
40 de milioane de euro pentru noua arenă din România » Finanțarea a fost aprobată
5
Portughezul din Superliga, uimit de ce a găsit în București: „Nu mă așteptam! Uneori îi spun asta soției mele”
0
MApN a plimbat rezerviștii cu autocarele pentru o poză a ministrului cu ...
Libertatea
Fost director de bancă, cercetat pentru că ar fi luat peste 500.000 de lei ...
Adevărul
De ce a renunțat la fotbal unicul fiu al lui Nicolae Dobrin: „Umbra tatălui ...
GSP SPECIAL
Condițiile impuse de PSD pentru a vota Guvernul Luca Niculescu. Memorandum ...
Libertatea
oltchimsteaua: :)) esti prost, cfr macar face egal cu gazu, da voi ce ati facut?
Un nou meci mizerabil facut de Steaua pana acum. Tudor e nebun.
apai tudorel asta chiar merita dat afara din arbitraj,ce ma mira ca nu si-a facut crucile alea mari inainte de meci!..oricum sthoaia nu bate nici cu brad in rol principal,fiindca echipa-i varza calita!..ha,ha,ha!
Sunteti multi vad care sustineti pe Steaua daca sunteti prezenti la meciul asta.
alexo : eu stiu ca voi sunteti frustrati de ieri ca chereu vostru a facut doar egal cu Gazul :) O intrare prin imprudenta ai vazut tu..Tudor e dur..da la cartoane la toata lumea , s-a nimerit sa fie jucatorul lui FCM Tg.Mures, nu vezi ca i-a ingalbenit si pe stelisti? NU STIU LA CE COMENTATI AIUREA DACA SUNTETI VARZA SI NU STITI NIMIC LEGAT DE FOTBAL BAGATORILOR DE SEAMA! FORZA STEAUA!
Tudor asta a venit cu un sac plin de galbene. Trebuie sa faca norma de 20 cartonase pe meci...
uite d-aia mi-e sila de voi
Planoarelor ia luati-va voi zborul de aici. Sa va amintesc de Rapid - Astra? Ce a facut Tudor pana acum gresit? A dat galbene perfect valabile si de o parte si de alta.
mde rosu =))) arbitrii astia is de groza strica tot fotbalul
M-as mira sa nu primeasca steaua un penalty cadou pe la sfarsitul meciului daca nu reuseste sa inscrie cu fortele proprii... Tudor asta e varza, are un dar in a strica echilibrul unui meci. Decand o intrare prin imprudenta se pedepseste cu rosu???
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.