Alte știri din fotbal
S-au blocat negocierile » Dat ca și transferat, jucătorul Craiovei nu mai pleacă
0
Antrenor demis în Liga 2! A rezistat doar 4 etape din noul sezon
0
Se pun în vânzare biletele pentru primul meci oficial al lui Gheorghe Hagi pe banca României
0
Și-a luat înghețată din primul salariu, a trecut peste critici, iar acum începe să conteze la Dinamo: „N-o să uit niciodată!”
0
Știri din fotbal internațional
Diego Simeone intervine în scandalul dintre Atletico Madrid și Julian Alvarez: „Clubul a decis să nu se apropie de fani”
0
Cristi Chivu are o nouă susținătoare înfocată » Nu se oprește din postat fotografii: „Milano, suntem pregătiți!”
0
Ceferin îl atacă din nou pe Gianni Infantino: „Mai rău decât Superliga Europei”
0
Fabinho, fostul mijlocaș al lui Liverpool, s-a întors în Europa
0
Lifestyle
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
0
„Tigroaica” Zoe a plecat în vacanță fără starul de la Mondial și a atras toate privirile: și-a etalat toate tatuajele
0
ȘOCANT! Ce s-a ales de vila de 2 milioane de euro a lui Vasile Turcu, în 9 ani de la decesul fostului acționar de la Dinamo
8
„Călăreața apocalipsei” » Și-a lăsat mască urmăritorii cu noile fotografii provocatoare
4
Alegerile pe timp de război în Ucraina ar fi „un tsunami care va diviza ...
Libertatea
La cine se gândesc japonezii când aud de România și de ce a renunțat ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
Cod galben de furtuni severe, grindină și vijelii. Lista localităților ...
Libertatea
mi as dori sincer sa iasa gica popescu dar nu se poate clar cartile sunt facute pt comunisti din nou,mircea cel batran asta ii are pe toti la mana si cumparati pe deasupra,el si cu dragomir nu pot fi inlaturati decat impuscati ca si ceasescu altfel nu vor conduce pana vor muri,praful sa se aleaga de ei,borfasi de prima clasa amandoi
NASU A PROMIS LA CANDIDATURA PRECEDENTA CA ARE BANI PENTRU 10 STADIOANE NOI. ACUM NU ISI MAI ADUCE AMINTE.PROMITE IAR MILIOANE CA DOAR NU IL DOARE GURA ARE EXEMPLUL POLITICIENILOR. IMI E SILA DE ROMANIA ASTA A NASILOR GEN MIRCEA SANDU.UITA MDIOCRITATEA CARE A INVALUIT ECHIPA NATIONALA SI SCANDALURILE SIN FEDERATIE...PROFITA CA ESTE BOLNAV SI LUMII II E MILA DE EL...MI_AR FI RUSINE IN LOCUL SAU...FOSILE DIN ASTEA GEN NASU SI MITICA AR TREBUI SA SE RETRAGA IN FUNCTII ONORIFICE CA MAI MULT RAU FAC
Sandule de sarbatori sa dea Mos Craciun sa mori!!!
Imi doresc ca Gica Popescu sa candideze si sa fie noul preşedinte al FRF. Un fotbalist care a jucat atat de mult la nivel inalt (ajungand si capitan de echipa la Barcelona, cu care a castigat o serie de trofee) cred ca ar putea schimba in bine starea generala a fotbalului romanesc. Cred ca avea sanse si acum 4 ani, dar a fost prost sfatuit ! A facut 2 mari greseli in viata sportiva: a intors spatele Universitatii Craiova, semnand cu Dinamo BuCUResti si nu a stiut sa si-l apropie pe Condescu ...
Deja de Mircea Sandu m-am plictisit. A avut 20 de ani (ca voievozii odinioara ...) sa demonstreze ca este un bun manager. Ce a demonstrat ? Infrastructura din fotbalul romanesc e la pamant, nivelul campionatului intern e din ce in ce mai slab, "Nationala" e "praf", da' lui si clicii lui (Corleone,etc.)le merge super bine !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.