Comentarii (76)
zidane92
zidane92  •  27 Ianuarie 2013, 10:23

unde e borcea,scouterul nr 1 al stelei? ia intrebati nu a gasit nimic in iarna asta sa va faca campioni si sa va acopere si cele 2 gauri care mai sunt in echipa portar de fotbal nu de stadion ca tatarusanu si un atacant de valoare nu alcolistul de nikolic?

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  27 Ianuarie 2013, 10:22

Incercati in campionatul Ungariei, unde dupa cum s-a vazut, sunt echipe mai tari !

lukasoil17
lukasoil17  •  27 Ianuarie 2013, 10:17
Postat de elsopotyi pe 27 Ianuarie 2013, 10:08

SUNT FAN AJAX.DECI MA INTERESEAZA NUMAI AJAX.

neinteresant

elsopotyi
elsopotyi  •  27 Ianuarie 2013, 10:08

SUNT FAN AJAX.DECI MA INTERESEAZA NUMAI AJAX.

comandhori
comandhori  •  27 Ianuarie 2013, 10:00

Câteva momente mai târziu Corina Drăgotescu a cerut publicitate, dar a renunţat văzând că Becali se zbate foarte simpatic. Deşi momentul a fost absolut penibil transmisia a continuat, doamna Drăgotescu reuşind să ducă emisiunea la bun sfârşit graţie experienţe sale profesionale. Evident, audienţa a fost colosală, aşa că Becali a fost lăsat să atârne în ştreang, dintr-un motiv foarte simplu: Gigi Becali face audienţă şi mort!Doamna Drăgotescu, să vă dea Dumnezeu sănătate!

comandhori
comandhori  •  27 Ianuarie 2013, 10:00

“Mi-a zis Porumboiuuu... Că m-a văzuuut... Făcând de toate la televizooor,dar nu m-a văzut niciodată cum mă spânzur! Uite acum o să mă spânzur, să vadă Porumboiu şi să se oftice!”Atunci, spre surpinderea tuturor, Becali a scos o frânghie din buzunarul costumului şi a agăţat-o de o bârnă din tavan, după care s-a urcat pe scaun. Corina Drăgotescu a încercat să îl tempereze pe patronul Stelei dar, după cum ştiţi, Gigi Becali nu poate fi oprit atunci când e în faţa camerei. Cu aerul său de superioritate, el a împins scaunul şi a rămas atârnând în ştreang cu aroganţă. Conform martorilor din platou, ultimele lui cuvinte au fost “Ia uitaţi-vă voi la Gigi Becali cum se spânz...!”

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Comentează