FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

2.000 de dolari pe zi amendă

Articol de - Publicat marti, 20 mai 2008 00:00

Adrian Mititelu l-a avertizat ieri pe Jeremie Njock (28 de ani), cel care anunţase zilele trecute că preferă să continue în Belgia de­cît să se mai întoarcă în Bănie: “Dra­gos­­tea cu sila nu se poate, însă el trebuie să se pre­zinte pe 10 iunie la Craiova. În caz con­trar, riscă 2.000 de dolari penalizare pentru fie­care zi de întîrziere”. Came­ru­nezului îi ex­piră în vară împrumutul la belgienii de ligă secundă FC Tubize.

Citește și:
„«Frate, de ce să mai joc fotbal? Am bani cât pentru 3 generații»” » Cum a luat-o la vale cariera unei mașinării de goluri, la doar 22 de ani
Campionate
„«Frate, de ce să mai joc fotbal? Am bani cât pentru 3 generații»” » Cum a luat-o la vale cariera unei mașinării de goluri, la doar 22 de ani
Chinezii accelerează pe piața auto din România » Noul model a fost lansat la Salonul Auto București!
Noutati auto
Chinezii accelerează pe piața auto din România » Noul model a fost lansat la Salonul Auto București!
Sorana Cîrstea a mers în vizită acasă la Ana Ivanovic și s-au fotografiat în diferite ipostaze
Tenis
Sorana Cîrstea a mers în vizită acasă la Ana Ivanovic și s-au fotografiat în diferite ipostaze
Galeria i-a cerut să-i dea afară, Gigi Becali a anunțat ce a decis: „Mai bine mă împușc în cap!”
Superliga
Galeria i-a cerut să-i dea afară, Gigi Becali a anunțat ce a decis: „Mai bine mă împușc în cap!”
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Mutu insinuează o revoltă în vestiarul lui Hagi! Către ce jucător arată: „Sigur a creat neplăceri pe-acolo, fiindcă nu a jucat”

Hagi evaziv, supărare și ședință la FRF » Ce urmează la națională după prestațiile horror din Liga Națiunilor

Comentarii (0)

Articolul nu are încă niciun comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează