Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2007 00:00
Rapid va fi sustinuta la meciul din turul 1 al Cupei UEFA de la Nurnberg de 2.000 de fani. Atitea bilete au solicitat romanii, iar Liga Suporterilor Rapidisti va organiza deplasarea pentru partida din 20 septembrie. Transportul si cazarea costa 60 de euro, iar pretul biletului este 18 euro. Fanii rapidisti vor merge cu autocarul, plecarea fiind programata pe 19 septembrie, la ora 8:00.
La 15:30 cu Panionios
Rapid va disputa astazi, de la ora 15:30, un meci de pregatire cu Panionios, pe stadionul Giulesti "Valentin Stanescu". Abonamentele din campionat sint valabile, dar se vind si bilete la preturile de 10 RON, 8 RON si 5 RON. Grecii au sosit ieri, s-au cazat la "Crowne Plaza" si vor pleca imediat dupa meci. In partida de astazi Cristiano Bergodi nu ii are la dispozitie pe Coman, Marius Constantin, Bozovici (convocati la loturile nationale) si Lazar (accidentat).
Au renuntat la Irimia
Rapid a anuntat ieri ca renunta la ideea de a-l transfera pe Cristi Irimia (26 de ani). Jucatorul s-a antrenat 4 zile sub comanda lui Bergodi, iar verdictul nu i-a picat deloc bine: "Imi pare rau ca nu am ramas la Rapid, dar nu inteleg de ce m-au mai chemat. stiau ca sint fundas dreapta, iar ei spun ca au nevoie de aparator central. si mi se parea normal ca domnul Bergodi sa ma testeze macar intr-un meci amical. Asta e viata, ma intorc la Dinamo Kiev si probabil voi fi imprumutat", a mai spus Irimia.
Matei Popa la raport: iată ce nu a făcut nici măcar o dată noul portar de la FCSB!