Alte știri din fotbal
Momentul care a stârnit hohote de râs în studio și l-a făcut pe Raul Rusescu să exclame: „Vai de capul meu!”
0
David Miculescu a răbufnit: „E o umilință! Dau și un exemplu absurd acum”
1
Ironia supremă! Faza serii pe Arena Națională, la FCSB - CFR Cluj
1
Daniel Pancu a început să țipe la flash-interviu: „Eu acum am aflat! Nu e egalitate!”
0
Știri din fotbal internațional
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Noapte sângeroasă! Au apărut imaginile: sârbii și croații s-au luat la bătaie, 23 de răniți
0
Juventus - Napoli 3-0 » Campioana Italiei, OUT din lupta pentru „Scudetto”?
2
Endrick a reușit primul „hattrick” în Ligue 1 și Lyon rămane în TOP 4
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Revoltă în comuna unde s-ar fi mutat suspectul de 13 ani al crimei din ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Zeci de mii de români și polonezi au plecat din Marea Britanie, împinși de ...
Libertatea
Popescu a intrat la rupere la Ganea Jr si trebuia sa primeasca rosu...poate il scutura putin Ganea senior pe catastrofa de gafeor Popescu care nu trebuie sa mai joace niciodata la Dinamo,este cel mai slab fundas din istoria lui Dinamo!!!!PLEACA POPESCU!!!
...du-te bă, amărâților... !!! ce vină au unii că tu visezi urat noaptea și te trezești dimineața plin de frustrare, ură , ipocrizie si îți mai și expui ideile stiintifico-fantastice!!! mai bine casca ochii și uită-te cum sunt ajutate Sibiul și Craiova....prima pentru Iohannis și a doua pentru plângăcioșii de olteni...vezi Doamne ,a trecut prea mult timp de când nu au mai luat un titlu...păi nici anul ăsta nu-l vor lua..
LeBeDe!
Degeaba ti-ar spune Balaj... La cat esti de prost, n-ai intelege nici daca ti-ar spune cu litere de tipar, mai gigi!!
Ai dreptate. Doar ca e... exact invers!!!
CFR nu a fost dezavantajata de arbitri de foarte multe... minute! Cam de la ultimul meci (penalty de manual la Costache, ofsaid la Mihaila...). Trebuie sa fii gigist ca sa fii orb!!
De asta a ratat FCSB-ul toate topurile facute de-a lungul anilor despre ce cluburi au primit "ajutor" din partea arbitrilor, fruncea fiind cei de la CFR
mai lipsește să zici și că kvsc a fost dezavantajată de arbitri, ipocrit *** talparinist
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ambele sunt la limita. Mie mi-a placut arbitrajul. A lasat jocul liber de ambele parti
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.