FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

2 zile pînă la derby-ul Rapid - Dinamo! » "Trebuie să marcăm de la prima ocazie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 13:39

Rapid - Dinamo este primul derby bucureştean de pe 2013 şi se va disputa în această duminică, în direct pe Digisport şi liveTEXT pe GSP.RO de la 20:30.

Ionel Dănciulescu, 36 de ani, a mărturisit că nu-i ahtiat să marcheze în derby-ul cu Rapid şi crede că este extrem de important ca Dinamo să marcheze de la prima şansă: "Va fi un meci de angajament, de dăruire, iar momentele-cheie trebuie speculate, adică să dai gol din prima ocazie. Este foarte important, jucăm în deplasare.

Primordial pentru mine e să-mi ajut echipa, mă bucur cînd copiii de lîngă mine marchează sau ies în faţă cu performanţe. Eu vreau să ajut".

Citește și:
Nemaivăzut la TV! Pancu a început să țipe și l-a distrus pe Bergodi: „Eu eram arestat! Să-mi vină un străin în țară să-mi bată jucătorul pe teren?!”
Superliga
Nemaivăzut la TV! Pancu a început să țipe și l-a distrus pe Bergodi: „Eu eram arestat! Să-mi vină un străin în țară să-mi bată jucătorul pe teren?!”
Scene HALUCINANTE după derby-ul câștigat de CFR Cluj » Bergodi își iese din minți, sare să-i bată pe Cordea și Muhar » Antrenorul DĂ CU PUMNII în adversari
Superliga
Scene HALUCINANTE după derby-ul câștigat de CFR Cluj » Bergodi își iese din minți, sare să-i bată pe Cordea și Muhar » Antrenorul DĂ CU PUMNII în adversari
Chipciu l-a distrus, după CFR - U Cluj: „Dacă ești tare, nu mai sări atât în piscină”
Superliga
Chipciu l-a distrus, după CFR - U Cluj: „Dacă ești tare, nu mai sări atât în piscină”
Andrei Nicolescu, anunț-bombă pentru Dinamo: „Am făcut eforturi inimaginabile”
Superliga
Andrei Nicolescu, anunț-bombă pentru Dinamo: „Am făcut eforturi inimaginabile”
EXCLUSIV SURPRIZĂ Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, vând și ies de pe o piață
Profit.ro
EXCLUSIV SURPRIZĂ Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, vând și ies de pe o piață
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Nemaivăzut la TV! Pancu a început să țipe și l-a distrus pe Bergodi: „Eu eram arestat! Să-mi vină străin în țară să-mi bată jucătorul pe teren?!”

Studiu șocant citat de Guardian: „Aceste alimente sunt atât de nocive încât ar trebui tratate mai degrabă ca țigările, nu ca hrană!”

Comentarii (18)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  01 Martie 2013, 19:52

FORZZA DINAMO< ALEE !!

adimutu14
adimutu14  •  01 Martie 2013, 17:05

Batem clar meciul asta! Dam cu 2 goluri mai multe ca rapidistii.

gymd
gymd  •  01 Martie 2013, 15:52

Orikum succes si rapidului, fie ca cel mai bun sa castige

Vezi toate comentariile (18)
Comentează