FOTBAL  »  Superliga  »  

“20 de ani de jaf”

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Preşedintele Aradului, Nicolae Bara, a declarat ieri că situaţia de la UTA a împiedicat reconstrucţia clu­bului. “După 20 de ani de jaf era greu de construit ceva solid într-un termen scurt. Deşi am retrogradat, rămîne realizarea că n-am lăsat echipa să se desfiinţeze, aşa cum era aproape să se întîmple în luna noiembrie 2007. Nu a ieşit finalul pe care l-am dorit”, a spus Bara.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  03 Mai 2008, 01:10

sper sa va dati seama ce conduceti, nu se compara cu concernul dvs., e mult mai presus. si de asemenea sper sa nu va folositi de acest brand si daca o faceti sa nu uitati sa returnati serviciul!

 •  30 Aprilie 2008, 11:35

Dl. BARA va multumesc ptr. tot ce ati facut pentru UTA, se vede ca santeti un om de mare caracter,sper sa ramaneti alaturi de echipa si in continuare. dumnezeu sa va ajute si pe d-vs.,si pe UTA.FORTZA UTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 •  30 Aprilie 2008, 01:11

bara mergi inapoi la frigotehnica ca ai treaba multa de realizat si lasa fotbalul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează