FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

24 de kilometri pe zi! » Ţălnar le pregăteşte dinamoviştilor antrenamente ca în armată

Dinamoviştii vor fi nevoiți să tragă ca la galere pentru a-l mulțumi pe Țălnar
Dinamoviştii vor fi nevoiți să tragă ca la galere pentru a-l mulțumi pe Țălnar

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 21:05

Ţălnar va impune în Poiana Braşov antrenamente inspirate din pregătirea trupelor de elită, jucătorii urmînd să alerge, în pantă, cîte 12.000 de metri dimineaţa şi încă pe-atît la prînz.

Pe dinamovişti îi trec apele numai cînd se gîndesc la ce îi aşteaptă în cantonamentul montan din Poiană. Cînd vor ajunge acolo, vor asuda din abundenţă pentru că staff-ul tehnic a creionat deja cum se vor derula şedinţele de pregătire. Antrenamentele vor fi spartane, ca în trupele de elită:

1. Trezirea nu va fi niciodată mai tîrziu de ora 7:00 pentru că peste o jumătate de oră toţi jucătorii trebuie să fie la baza muntelui. Urmează alergări, în urcare, de 12 kilometri, combinate cu exerciţii de stretching. La 9:00 se revine la hotel, se ia micul dejun şi se merge 45 de minute la odihnă.

2. Al doilea antrenament al zilei va începe la ora 11:30. Ingredientele sînt asemănătoare, la fel şi cifra metrilor alergaţi în pantă: 12:000! De această dată, fotbaliştii primesc şi cel mai plăcut lucru pentru ei: mingea, însă numai dacă zăpada este mare de 30-40 de centimetri. "Doar aşa se face acumulare, cu zăpadă afînată", susţin antrenorii.

3. După somnul de după-amiază, jucătorii nu mai ies în frig şi zăpadă, ci de la ora 17:30 se pregătesc la sala de forţă, unde îşi tonifiază musculatura. Antrenamentul durează o oră şi jumătate-două, apoi, la 20:00, se ia cina. "Maximum la 10 seara, toţi vor dormi buştean, sigur nu mai stă nimeni brambura după asemenea antrenamente!", sînt convinşi tehnicienii roş-albilor.

26 de jucători va avea Ţălnar la dispoziţie în Poiana Braşov, asta dacă Boubacar şi Issa Ba vor ajunge azi la Bucureşti, cum au promis

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
dog_one
dog_one  •  12 Ianuarie 2013, 17:26

ASTA E SINGURA SOLUTI SA REVENIM CAMPIONI. BRAVO TALNAR DACA FACI ACEST PROGRAM ESTI MARE!

dinamir
dinamir  •  12 Ianuarie 2013, 14:28
Postat de tac77stelist pe 12 Ianuarie 2013, 13:57

daca vrei sa ai trupa de elita te antrenezi special ca o trupa de elita !!! daca vrei fotbalisti atunci te antrenezi ca fotbalisti...Eu nu inteleg cum pot sa fie de prosti cei din conducerea lui dinamo sa puna un antrenor care habar nu are ce inseamna pregatire. Talnar crede ca pregatirile pentru jucatorii de forbal se fac ca acum 30 de ani:))) si a mai fost o data la dinamo antrenor si tot asa a facut si atunci si tot zero rezultate acum din nou aceeasi poveste!!!! dar cine e prostu ??? aia care alearga si aia care lau pus antrenor pe un pacalici care crede ca stie fotbal dar in realitate e vai mama lui !!!

Ti-a cerut cumva,cineva parea?Stai jos(nu mai scrie) si nu mai raspunde neintrebat.

tac77stelist
tac77stelist  •  12 Ianuarie 2013, 14:08

DACA TOT LAUDATI PREGATIRILE MONTANE CA FIIND CELE MAI BUNE ...ZICETI-MI SI MIE DE CE BARCELONA SAU REAL MADRID NU FAC PREGATIRI PE ZAPADA .....HAI SA VA VAD EXPERTILOR...NU MAI TRAITI CUM FACE TALNAR CU MENTALITATEA INVECHITA DE ACUM 30 DE ANI ...CUM CREDETI VOI CA 3 SAPATAMANI LA MUNTE TE AJUTA SA ALERGI MAI BINE UN AN INTREG ???? DEJA E SUPER FANTASTIC CE SPUNETI VOI !!!! DINAMO NU CA VA ALERGA MAI SLAB CA ANUL TRECUT VA APAREA OBOSEALA MAI REPEDE DE CAT LA ALTE ECHIPE!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează