FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

24 la pătrat » Botoșani este a 24-a echipă diferită de Liga 1 împotriva căreia marchează Raul Rusescu! Îi plac golurile decisive

Articol de , - Publicat marti, 18 decembrie 2018 10:27

Lui Rusescu i-a revenit pofta de gol. Intrat pe finalurile partidelor în locul lui Gnohere, Raul punctează din ce în ce mai des. Fie cu folos, fie fără, fie pentru a risipi emoțiile colegilor, fostul jucător al celor de la Osmanlispor e surpriza ultimelor etape la FCSB.

Și dacă reușita împotriva lui Sepsi n-a avut efectul scontat, golul cu Botoșani a liniștit jocul la un 3-1 clar pentru bucureșteni.

Mai mult, Raul a bifat cea de-a 24-a echipă împotriva căreia a marcat în Liga 1. Exact numărul său preferat de pe tricou! 

tabel 2

tabel 1

57 de goluriîn campionatul României a marcat fotbalistul FCSB-ului

3 goluriîn acest sezon are Raul Rusescu, mai mult rezervă în garnitura lui Nicolae Dică

8 "duble"în campionat are Raul Rusescu

13 nu mai sunt în Liga 1!

Din cele 24 de echipe, nu mai puțin de 13 au părăsit prima ligă. De la victima preferată, FC Brașov, la Ceahlăul, Bistrița ori U Cluj, echipe împotriva cărora Rusescu marca în mod constant, acestea se află în liga a 2-a, mai jos ori au dispărut de tot (Victoria Brănești, Severin). z

A marcat și împotriva Stelei

Raul are și un gol împotriva roș-albaștrilor. Și ce gol! Chiar cel care a adus titlul la Urziceni în finalul sezonului 2008-2009. Atunci, Unirea Urziceni primea vizita Stelei în ultima etapă, cea cu numărul 34. Iar Rusescu marca golul de 1-1, golul ce a declanșat fiesta în Bărăgan și a calificat echipa lui Dan Petrescu direct în Liga Campionilor. În detrimentul lui Dinamo!

Citește și:

Se anunță un play-off exploziv! Care sunt alianțele granzilor pentru ultima parte a sezonului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Decembrie 2018, 11:03

Nu mai contabilizați și golurile din meciurile amicale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează