Alte știri din fotbal
GSP.ro, confirmat! A părăsit Dinamo și a fost prezentat de un club rival
0
Marius Baciu: „Franţa este o echipă care se apropie de ceea ce încercăm şi noi să jucăm”
6
Asemănare între echipamentele celor două mari rivale din Superligă
1
În plin scandal de pariuri, Damjan Djokovic a evoluat azi pentru CFR Cluj
2
Știri din fotbal internațional
Tabloul complet al sferturilor de finală ale Campionatului Mondial 2026 » Marea favorită la câștigarea trofeului
0
Loviturile de departajare din Elveția - Columbia au stabilit tabloul complet al sferturilor de finală
1
Mohamed Salah, după eliminarea dramatică în fața Argentinei: „Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat”
0
Lionel Messi: „Ar însemna o moștenire care va dăinui pentru totdeauna”
0
Lifestyle
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
30
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
7
A luat pauză de la fotbal! Unde s-a refugiat cea mai sexy fană din Superliga: „Îți taie respirația!”
3
Moment fără precedent în Ungaria, televiziunea și radioul public au încetat ...
Libertatea
Panică la marginea Capitalei: urs de 500 de kg văzut în Pădurea Snagov. ...
Adevărul
Arenă unică în România! Un bloc de locuințe este chiar în spatele Tribunei ...
GSP SPECIAL
Orașul care se scufundă. Raportul cercetătorilor de la Institutul de Fizică ...
Libertatea
Mah,OANA STA....aia a zis-o cel mai bine:"Cine va raspunde si cine e vinovat ca aceste arestari si eventuale procesese fac abia acum,si nu atunci cand trebuia si fusesera dovedite infractiunile????Daca demonstreaza ceva aceasta frenezie de acum,demonstreaza fix cat de independenta NU este justitia">Si are dreptate,chiar daca astia primesc(sper eu) ce merita,trebiau sa primeasca demult si poate nu mai furau atat!!!!!!!!
"au avut cel mai mult de suferit din cauza lui Vasile Maftei". adica,dupa mintile voastre "luminate",Maftei este vinovat ca nu a fost platit!? jalnici sunteti! eu zic ca acesti jucatori meritau o mama de bataie pt ca au indraznit sa-si ceara drepturile
Sunt în perfuzii toţi :)
frate,aia nu fac parte din ue ... eu ma refer la k0k0tu' asta de romanie,care se crede mare stat UE ,cu justitie curata ...
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Din U.E,sa nu exageram......pe la albanezi si kosovari cred ca au aia o justitieeeeeeeee.....sau in Ucraina...mama,mama,de te doare capul!
pai si la dinamo si la rapid ce a fost?? crezi ca acolo a fost justita corecta? justitia e corecta doar cand il baga pe jiji si pe MM la puscarie....dar de negoizda si paszkany nu se atinge nimeni
cea mai mizerabila JUSTITIE din intreaga europa ... o justitie care se crede CORECTA,este justitia romana . __________ daca erau jucatori carora clubul le datoreaza bani ... de ce le-au acceptat intrarea in insolventa ?
Stai liniștit, Cristache! M-am prefăcut că n-am văzut.
situatii.. in pana mea.. ma doare capul.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.