Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu a răbufnit la conferință după al doilea eșec consecutiv: „Nu știu ce e în capul unora”
0
Dennis Politic, după debutul cu pasă de gol la Hermannstadt: „Nu am jucat cât mi-aș fi dorit”
0
În loc de bun-venit în Giulești! Paul Papp, lecție deschisă pentru jucătorii Petrolul
0
Premieră pentru Robert Sălceanu! „Botez” tocmai contra Petrolului + Cum a fost primit de foștii coechipieri
0
Știri din fotbal internațional
Primul transfer din vară al lui Chivu » Ce sumă va trebui să achite Inter pentru fiul fostului coleg al antrenorului!
0
Mikel Arteta a anunțat o absență de marcă la Arsenal: „Este out câteva luni”
0
Ce spune fanul interist arestat care a aruncat petarda: „Nu m-am gândit la consecințe!”
0
Atacantul lui Sporting a rămas mască după accidentarea teribilă suferită de Antoine Baroan: „M-a lăsat devastat”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Lucrările ilegale ordonate de Negoiță: „Bă, șefule, sunt anumite lucruri pe ...
Libertatea
Individul misterios care știa tot ce mișcă și se vorbește în România. ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Doi înalți oficiali implicați într-o relație extraconjugală au demisionat ...
Libertatea
In Romania antrenorii de copii sunt in proportie de 99 % niste betivani si care nu accepta si un salariu de 2 lei. Ceilalti 1% nu stiu cata valoare pedagogica au: Exemplu Zdrobis e bun dar cand te uiti la Vali Badea vezi destule carente la sutul pe sus ,pivotarea prea stransa , ......si altii ca Oprita care nu stia cu sa faca balansul la sut si unde se loveste mingia....... TREBUIE ADUSI OLANDEZI SAU FRANCEZI daca vrem sa le dam o sansa copiilor.
asta am crezut si eu la inceput ca or sa fie nepoti lu jiji antrenori dar nu e asa au luat antrenori de la un centru de antrnori cu antrenori buni am facut si eu fotbal cu unu din antrenori aia si uitema joc la arsenal:) daca nu ma lasam poate:) fortzza steaua
Cine e Dumitru Dumitru? Iar daca tot vrei sa scrii despre acest centru puteai sa te interesezi de numele antrenorilor de la acest centru. Nu sa te uiti sa vezi ce persoane cunosti de pe acolo.
cum naiba 32 din provincie si 218 din Bucuresti ? au intrat toti fiii si nepotii ?
Sper sa apuc ziua in care voi vedea jucatori adevarati iesiti de la acacademia de fotbal a Stelei...problema e ca antrenorii de juniori romani sunt niste incuiati psihic si habar n-au sa evidentieze calitatile tinerilor fotbalisti. Mai bine s-ar aduce tehnicieni de la grupele de juniori de afara, desi e f greu.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.