Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a revenit în România și a spus totul despre despărțirea de Dinamo: „Acum nu mai trebuie să intri pe Google ca să mă cauți”
3
Bombă la CFR Cluj! Ioan Varga trebuie să-i plătească o avere jucătorului aruncat peste bord de Dan Petrescu: „Tratament abuziv, vădit nelegal”
0
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
3
Știri din fotbal internațional
Șoc la supermarket în Mexic: ce cumperi cu 100 de lei la București vs 400 de pesos în CDMX
2
Haos uriaș înaintea startului Cupei Mondiale! Mii de protestatari au blocat drumul spre stadionul meciului de deschidere
0
Măsuri extraordinare în ajunul deschiderii Mondialului » A dat decret prezidențial pentru telemuncă obligatorie!
0
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
2
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Un acord cu Teheranul s-ar putea semna într-o săptămână sau în câteva luni, ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Condamnarea definitivă a medicului Dorel Săndesc, anulată de Înalta Curte ...
Libertatea
Tu ai auzit in viata ta de perioada de acumulari fizice?Adu-ti aminte ca si asta vara criticai la greu componenta,jocul si rezultatele echipei in perioada de pregatiri si,totusi Dinamo a terminat turul pe locul I.Nu ma intereseaza ce fac celelalte echipe in pregatiri (la fel castigau si asta vara),ma intereseaza ca Dinamo sa castige in retur.Atentie la CFR Cluj.
Tu esti doar buldog,nu si red.Cu Cap de Zmeu,Danciu,Scalatache,Moti,chiar si Patrascu, am terminat turul pe locul 1.Eu,spre deosebire de tine,am incredere in Ciobi ca va castiga campionatul cu aceasta echipa.
Un sfat,cumpara actiunile lui Borcea ,devii actionar ,ii sugerezi asta antrenorului si s-a rezolvat problema...:)))
mai bine, ca si asa n-au jucat nimic, nu conteaza rezultatul din amicale dar jocul da, sa zicem ca sunt doar primele 3 amicale, dar nu cred ca situatia se va schimba pana la meciul cu steaua rosie...
de ce ti bati capu cu dinamo vezi de mioarele tale
Bai potaie , eu nu te-am injurat , am spus doar ca nu aveti noroc in Europa
Vrau sa vad si eu un meci,chiar cu o echipa de liga 2,in care sa nu apara ca titulari alde Scarla.Moti,Pulhac,Cap de Zmeu,Patrascu,Stoica,Danciu..In rest pot sa joace oricare pe ce post isi doreste,numa sa-i vedem si noi pe tineri de viitor de la Dinamo...
Dah..sa stea pana vor incepe sa joace fotbal! Ciobica ce faci tata cu echipa asta..!?Tu nu vezi cum joaca hoisti si ciriclii,de ce oare i-si dau viata pe teren si-n amicale,iar noi suntem ciuca batailor pe unde mergem!? Cum sa le dai liber..pune-i draq sa alerge ca parca n-au mancat de 3 zile,sa se vada determinare, spirit de echipa,ambitie, ca de asta joaca cu Dinamo pe piept!
ptr un prost doi ca tine ma gasesti pe paginile cu steaua!!!sa ne bagam toata pulllla in mata
si prostul moare de grija altuia!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.