FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

280.000 pe an!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2008 00:00

Presedintele Iuliu Muresan s-a grabit vineri sa anunte ca portarul canadian al lui Rosenborg, Lars Hirschfeld (29 de ani), a semnat un contract pe 4 ani cu liderul Ligii I.

Goalkeeperul a reactionat pe site-ul oficial al gruparii din Trondheim, dupa ce s-a intors din Hawaii, locul in care si-a petrecut luna de miere. "Nu am semnat nimic si sint chiar suparat acum", a spus Hirschfeld. Totusi, portarul va ajunge astazi in Romania si va avea o discutie finala cu oficialii lui CFR Cluj. Problemele sint legate, se pare, de valoarea contractului si de durata acestuia. Portarul vrea sa cistige in primul an la Cluj aproximativ 280.000 de euro si nu e de acord sa semneze pe 4 ani, optind pentru un angajament pe doua sezoane si jumatate.

Muresan a admis ieri ca transferul lui Hirschfeld nu e finalizat. "Nu se poate spune sa transferul sau a cazut sau ca a intrat in impas. Este undeva la mijloc. Inca mai sint unele detalii de pus la punct, discutiile continua. Sint in continuare sanse mari ca transferul sa se realizeze", a declarat presedintele "visiniilor".

Datolo, pas
Desi Andone l-a cerut insistent pe mijlocasul lui Boca Juniors, Jesus Datolo (23 de ani), Iuliu Muresan a marturisit ieri ca nu se pune problema ca argentinianul sa ajunga la Cluj: "Datolo nu va veni. Poate la Universitatea, dar nu la noi. Sint doua echipe in Cluj". "Daca domnul Muresan spune ca nu va veni inseamna ca asa e. Dinsul este cel mai in masura sa raspunda la intrebarile legate de transferuri", a adaugat Ando. (Claudiu Georgiu)

Tot la Cluj
Ofertat de o grupare din Rusia si de Estrela Amadora, fundasul Daniel Amoreirinha, care a jucat doar 52 de minute in acest sezon, si-ar dori sa continue cu CFR. "Ma simt foarte bine la Cluj, imi plac echipa si atmosfera. Sint trist ca nu joc, dar cind echipa merge bine si cistiga meci dupa meci, este normal ca antrenorul sa nu schimbe nimic. Am citeva oferte, insa abia dupa ce voi discuta cu sefii si cu antrenorul voi hotari daca voi da curs uneia dintre ele", a spus fundasul de 23 de ani. (Claudiu Georgiu)

Vin un ivorian
Clujenii au semnat cu ivorianul Kone, dar nu cu atacantul lui Rosenborg, ci cu mijlocasul lui ASEC Mimomas, Kone Koumatien Emmanuel (20 de ani). Jucatorul face parte din Nationala Under 21 a Coastei de Fildes si ar putea fi tinut la echipa mare de Ioan Andone. Clujenii asteapta 4 jucatori ivorieni in aceasta luna, printre  care mijlocasul Kone Koumatien si atacantul Ouedraogo Abdoul Moustapha (19 ani).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează