Alte știri din fotbal
Kennedy Boateng a început antrenamentele » Ultimele informații despre fostul fundaș al lui Dinamo
0
Union St. Gilloise - FCSB, primul amical pentru roș-albaștri » Asediu la poarta lui Târnovanu
1
Rapid - Rapid Viena, al doilea amical al verii pentru echipa lui Daniel Pancu
0
Mesaj pentru toți locuitorii Galațiului la despărțire: „Am venit pe ușa din dos, plec cu fruntea sus după 127 de meciuri”
0
Știri din fotbal internațional
Jurgen Klopp ar putea aduce o femeie la naționala Germaniei!
0
Real Madrid a anunțat oficial al 4-lea transfer al verii » Lovitură pentru Cristi Chivu
0
Jurgen Klopp este noul selecționer al Germaniei » Fabrizio Romano a confirmat mutarea
1
Secretele lui Ancelotti: inteligența artificială, drone, dar nu numai atât » „Încă prioritizează asta”
0
Lifestyle
Leo Messi a întâlnit-o din nou pe presupusa amantă și n-a ezitat s-o îmbrățișeze: „Când mă uit la tine...”
0
Blonda jurnalistă și „decarul” » Detalii de la nunta anului în Bănie: „Mai facem una! Au venit din foarte multe țări să ne fie alături”
0
Kebab Arena! În absența fotbalului, turcii au pus stăpânire pe cel mai mare stadion al României
3
Interzis minorilor! Dua Lipa a îmbrăcat tricoul lui Napoli, apoi s-a fotografiat complet goală în cadă: „Raiul pe Pământ”
6
O româncă plecată la muncă în străinătate acuză primăria, cu care este ...
Libertatea
Donald Trump, la limita rasismului într-o postare despre Europa: „Când ...
Adevărul
Ce se întâmplă cu stadionul pe care Hagi a jucat ultimul meci la Steaua ...
GSP SPECIAL
Gheorghiță Vlad, inclus de Nicușor Dan în delegația României pentru ...
Libertatea
Trebuie sa intelegeti odata pentru totdeauna. ASA ESTE NORMAL si se va aplica oricarei echipe. @ CFRista decizia nu influenteaza lupta la titlu. Pozitiile in clasament sunt aceleasi. CFR mai are 3 pct in fata, daca este buna si castiga, nu poate nimeni sa o ia in fata. Mai sunt destule etape de jucat si chiar si Steaua poate pierde cu Vaslui, Dinamo, Mioveniul. Orice este posibil.
Ne intoarcem iarasi la episodul finalei de cupa 1988,cind Vali ceausescu retragea ,,marea" echipa Steaua dupa ce nu a mai suportat umilinta infrangeri,cinstite pe teren.Asa se scria istoria fotbalului..ceausist.Acum se scrie istoria behaliado/basescuista..!???
rupta de foame???acum 8 ani tineam cu rapid...bine ca pe atunci nu prea intelegeam mare lucru despre ce e fotbalul...am tinut pana acum 3 ani!!!! tin si acum cu rapid dar mai mult cu cfr-ul!!!!
STEF: PAI CUM SA FIM UNITI? NU VEZI CA 90% DE PE BLOGURI SUNT COPII FRUSTRATI CARE INTRA SA INJURE. NU AU ARGUMENTE NU AU NIMIC IN CAP. EU TI-AM ZIS, INTELEG SUPARAREA SUPORTERILOR RAPIDISTI, DAR TREBUIE SA INXCEAPA CURATENIA O DATA SI O DATA. SUNT CONSTIENT CA PE VIITOR EXISTA POISIBILITATEA CA STEAUA SA FIE IN SITUATIA VOASTRA SI ATUNCI O SA INCERC SA GFIU CAT MAI OBIECTIV
si ce nu faci in 74 de minute faci in 20.hai nu mai visa.daca vrei sa spui ca steaua in ziua respectiva a jucat bine ma dezamagesti
@EU: DA, DART TOATA URA ASTA E ALIMENTATA DE PATRONII RETARDATI SI DE ZIARISTII AMATORI
asa ca nu mai luati apararea la federatie ca sant numai dupa interese personale cat timp supoorteri se cearta intre ei. trebuie sa fin unti indiferent de echipa daca vrem sa avem fotbal
STEF: HAI SA FIM SERIOSI, CUMSA FIE PT TITLU. NU UITA CA MAI ERAU 20 DE MINUTE IN CARE STEAUA PUTEA SA MAI IA 5GOLURI DAR TOT ASA PUTEA SA SI CASTIGE. DAR TOATE CHESTIILE ASTEA IS IRELEVANTE. TREBUIE RESPECTATA LEGEA!
Dovada vie a calitatii suporterilor consta si in afirmatiile pe care le fac unii. Nu vor sa REALIZEZE CA ASA ESTE NORMAL si inventeaza tot felul de scuze: ca Steaua nu poate castiga altfel, ca Becali face si drege, ca sunt comisiile pro steaua, etc.
Cfr-ista . Taci in mm de rupta de foame tie frica ca ia steaua campionatu? hai besi la oalele tale unde tie locu . da chiar cfr-ista acum 4-5 ani cu cine tineai?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.