Alte știri din fotbal
Filipe Coelho și Carlos Mora au prefațat duelul cu Petrolul: „Obiectivul este titlul!”
0
Fostul arbitru român îl avertizează pe Vassaras cu privire la Istvan Kovacs: „Trebuie să aibă o discuție cu el”
1
Mihai Stoica, blocat la negocierile cu jucătorul care vine azi la FCSB: „Nu am mai întâlnit așa ceva!”
0
Prima reacție a lui Gigi Becali în „telenovela Moruțan”: „Du-te și ia-ți banii, prostule! Viața stă în bani” » Cum a comentat că vărul Ioan Becali l-a „lucrat” pe ascuns
1
Știri din fotbal internațional
Unde ar urma să ajungă fostul jucător dorit de Becali la FCSB » La un pas de Liga a 2-a
0
Suporterii cer demiterea lui Thomas Frank » Daily Mail: „Conducerea i-a dat ultimatum”
0
Noi acuzații șocante împotriva fotbalistului francez: „Nu valorezi nimic, am mai făcut sex cu 300 de femei!”
0
Fiul lui lui Johan Cruyff, prezentat oficial la Ajax » Ce funcție va ocupa
0
Lifestyle
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
0
La 47 de ani, mama juniorului din Superligă a rămas în costum de baie și s-a tolănit pe șezlongul acoperit de zăpadă: „Ce zice băiatul tău?”
22
Prezentatoarea știrilor sportive a fost suporter Dinamo: „Copilărie alb-roșie. Mi-a rămas în suflet”
6
Audi a scos pe circuit noul monopost cu care debutează în Formula 1 » Primele imagini oficiale
1
Un polițist de la IPJ Constanța a făcut controale, dar a primit 5.000 euro ...
Libertatea
Cum a reușit o brigadă fondată de un miliardar ucrainean să dea o lovitură ...
Adevărul
„Rețeaua Nigeria” » Jucători păcăliți sau legați cu clauze aberante de un ...
GSP SPECIAL
Zăpada a ajuns până la etajul 4 în Kamceatka: doi oameni au murit și ...
Libertatea
Trebuie sa intelegeti odata pentru totdeauna. ASA ESTE NORMAL si se va aplica oricarei echipe. @ CFRista decizia nu influenteaza lupta la titlu. Pozitiile in clasament sunt aceleasi. CFR mai are 3 pct in fata, daca este buna si castiga, nu poate nimeni sa o ia in fata. Mai sunt destule etape de jucat si chiar si Steaua poate pierde cu Vaslui, Dinamo, Mioveniul. Orice este posibil.
Ne intoarcem iarasi la episodul finalei de cupa 1988,cind Vali ceausescu retragea ,,marea" echipa Steaua dupa ce nu a mai suportat umilinta infrangeri,cinstite pe teren.Asa se scria istoria fotbalului..ceausist.Acum se scrie istoria behaliado/basescuista..!???
rupta de foame???acum 8 ani tineam cu rapid...bine ca pe atunci nu prea intelegeam mare lucru despre ce e fotbalul...am tinut pana acum 3 ani!!!! tin si acum cu rapid dar mai mult cu cfr-ul!!!!
STEF: PAI CUM SA FIM UNITI? NU VEZI CA 90% DE PE BLOGURI SUNT COPII FRUSTRATI CARE INTRA SA INJURE. NU AU ARGUMENTE NU AU NIMIC IN CAP. EU TI-AM ZIS, INTELEG SUPARAREA SUPORTERILOR RAPIDISTI, DAR TREBUIE SA INXCEAPA CURATENIA O DATA SI O DATA. SUNT CONSTIENT CA PE VIITOR EXISTA POISIBILITATEA CA STEAUA SA FIE IN SITUATIA VOASTRA SI ATUNCI O SA INCERC SA GFIU CAT MAI OBIECTIV
si ce nu faci in 74 de minute faci in 20.hai nu mai visa.daca vrei sa spui ca steaua in ziua respectiva a jucat bine ma dezamagesti
@EU: DA, DART TOATA URA ASTA E ALIMENTATA DE PATRONII RETARDATI SI DE ZIARISTII AMATORI
asa ca nu mai luati apararea la federatie ca sant numai dupa interese personale cat timp supoorteri se cearta intre ei. trebuie sa fin unti indiferent de echipa daca vrem sa avem fotbal
STEF: HAI SA FIM SERIOSI, CUMSA FIE PT TITLU. NU UITA CA MAI ERAU 20 DE MINUTE IN CARE STEAUA PUTEA SA MAI IA 5GOLURI DAR TOT ASA PUTEA SA SI CASTIGE. DAR TOATE CHESTIILE ASTEA IS IRELEVANTE. TREBUIE RESPECTATA LEGEA!
Dovada vie a calitatii suporterilor consta si in afirmatiile pe care le fac unii. Nu vor sa REALIZEZE CA ASA ESTE NORMAL si inventeaza tot felul de scuze: ca Steaua nu poate castiga altfel, ca Becali face si drege, ca sunt comisiile pro steaua, etc.
Cfr-ista . Taci in mm de rupta de foame tie frica ca ia steaua campionatu? hai besi la oalele tale unde tie locu . da chiar cfr-ista acum 4-5 ani cu cine tineai?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.