Alte știri din fotbal
În mijlocul play-off-ului, Filipe Coelho a semnat: „Mult succes, Mister!”
0
Ioan Varga îi răspunde violent și-l acuză public: „Cine e Mafalda ăsta? Escrocherii, el e deștept, toți sunt proști”
0
Valeriu Iftime pune presiune pe Marius Croitoru înaintea meciului cu FCSB: „Vreau să văd asta” » Cine va absenta contra roș-albaștrilor
0
Veste de impact pentru Dinamo! Premieră după 9 ani
0
Știri din fotbal internațional
Yamal intervine vehement, după scandalul de la Spania - Egipt: „Intolerabil! Ignoranți și rasiști”
0
Squadra Azzura, în colaps! Fostul idol italian din Ștefan cel Mare, fără milă: „Și dacă ne-am fi calificat, n-am fi stat mult acolo”
0
Reacție acidă din România la adresa Squadrei Azzurra: „Trage ăla ca un cioban. Parcă nu mai e Italia, ci Andorra”
0
Triplul campion al Superligii, despre calificarea țării lui la Mondiale: „O săptămână se petrece! Veți vedea o surpriză”
2
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
Medic din Capitală, găsit înjunghiat în urma incendiului izbucnit în ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Țara din lume care are suficient plutoniu pentru 5.500 de arme atomice și ...
Libertatea
propun ca la toate meciurile ce le are steaua pe teren propriu sa se arunce cu brichete sa vada hotii cum e regulamentu daca tot asa se va aplica
Mai domnule HAS, chiar esti asa aerian de spui ca nu se doreste ca o echipa din provincie sa ia campionatul,poate te referi la Urziceni ca in ce priveste CFR, poti sa spui ca nu a beneficiat de ajutor in tur? Eu zic sa fi mai atent la ce spui, pentru ca 20 de puncte au fost luate pe NV de Cluj. Hai pa.
Bai pulica de Cristi, de cind faci tu comentarii la adresa presedintelui tarii, ca vezi Doamne e stelist? Tu cunosti ce inseamna un regulament? Aici nu se judeca cu inima sau cu preferintele pentru o echipa sau alta. Eu sint dinamovist dar cind exista niste legi e normal sa le si respectam indiferent cine sintem si citi bani avem.
Cel mai important este sa se aplice legea . Cine se opune ? Copos , Zota , .... cei care nu au respect fata de lege .
copos&co vorbesc mult si aiurea - au incercat si`nca nu s-au oprit sa iasa basma curata ... scrie clar la regulament ca echipa gazda este cea raspunzatoare de securitatea jucatori si oficialilor la meci?! scrie - poi atunci de ce tot dau vina pe unii pe-altii... si mai ales pe O (a se citi una singura) bricheta - aruncata de un inconstient (unul din cei multi) din galeria rapidista, din cele 30-40 obiecte aruncate in mai putin de 1 minut... bleah deja`mi este scarba - si mai vb ca-s barb
FELICITARI SUNATI PENTRU SERVICII JURIDICE
Suntem de toata jena.Pana si Basescu e stelist...sau vine campania si stiind ca Oaia aia tampita din Ghencea nu trece de primul tur trage de voturile lui prin decizia asta cu decoratul lui Deaconu. Cred ca de acum nu o sa mai tin cu Steaua nici in meciurile din Champions League. Muie Steaua.
forza gigi
orice se poate inventa si se poate pretinde a fi corect in favoarea celui ce plateste (jiji). pacat ca pierde fotbalul nostru. pacat ca se tine cu dintii ca o echipa provinciala (cfr) sa nu castige campionatul. asta spun si eu corectitudine.
rapid - steaua 0-3 este clar copos sa nu vb de facut dragoste ca nu i se mai scoala demult la cum arata sa stea acasa rapid in liga a II a!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.