Alte știri din fotbal
Rapid - Universitatea Craiova, derby-ul care închide runda #7 în Superligă » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Rapid aduce un nou portar! Acord cu fotbalistul crescut de FCSB
1
EXPLOZIV! Florin Tănase, atac la MM, după scandalul de la FCSB: „Ar trebui să-l dai ca exemplu, nu să fii smardoi!”
10
Andrei Nicolescu: „Sunt niște discuții pentru Mamoudou Karamoko. Probabil are și el discuții pe care nu le știm”
5
Știri din fotbal internațional
Derby-ul ultras al săptămânii în Europa » Peste 47.000 de fani și două scenografii impresionante
0
Puștiul din academia lui Dan Șucu dă lovitura la 18 ani! » Transfer de 47 de milioane € pentru rezerva din Serie A
0
Regretul lui Chivu, după a doua victorie a lui Inter în Serie A
0
Notele lui Cristi Chivu și ce scriu italienii după succesul cu Cagliari: „Greu de descris”
1
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
9
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
4
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
Donald Trump preia controlul tranziției din Venezuela. Miza economică ...
Libertatea
„Nu se mai întorc cu adevărat acasă. Acea lume a dispărut”. Tinerii germani ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
Cel mai mare vulcan din Germania ar putea erupe din nou. Sute de ...
Libertatea
Sunt suporter dinamovist , iar decizia de 3-0 la masa verde va ramane multi ani de aici in colo o Pata imensa pe tot ce inseamna Steaua. Lucur care "de ce sa te mint" - ma bucura.
la sevilla tot camerele l-au detectat pe ala ? ideea e ca pe orice stadion poate intra in teren un cretin sa ia la pumni pe cine vrea dar diferenta e ca pe dincolo ii mai si prind. daca vroiati sa fiti voi corecti il dadeati in gat pe ala care a dat cu bricheta.
Nu sunt adeptul principiului : "trebuie sa moara cineva ca sa luam masuri". Nici pe departe. Insa dupa seria de ajutoare de la arbitrii, a picat si asta, tocmai la 1-0 pt Rapid, intr-un derby decisiv. Dc nu s-a intamplat la acel surub in Ghencea ? la incendiul din Ghencea ? la lupta cu scaune din Ghencea ? la Craiova ? De ce se intampla asta tocmai acum ? Vad ca esti om logic ... deci aceste intrebari trebuie sa ti le adresezi
Am vrut sa scriu "se duceau" :)
dupa parerea mea un campionat corect ar arata in felu' urmator: continuarea meciului in min 74, arbitraj corect in meciul vaslui-steaua(si etapele ce urmeaza), CFR sa ia titlul...din pacate nu va fi asa, nu va faceti iluzii.
@Alin Ai dreptate. O multime de meciuri au continuat desi in tribune se ducea razboaie, dar totusi nu putem gasi o scuza in neaplicarea regulamentului in alte cazuri. Ma repet, ca stelist, cosider incorect ca Steaua sa castige la masa verde. Rejucarea meciului de la 0-0 si amendarea clubului + suspendarea terenului giulsti mi se par indeajuns.
clasament final: 1.Steaua 2.dinamo s-au facut deja manevrele
@grigorie Arbitru lovit a continuat meciul. Nu s-a luat nici o decizie importanta ( evacuare, intrerupere etc). spectatorul care a aruncat a fost detectat de camerele video. Amenda usturatoare + interdicite 5 ani pe stadioane. @BauBau tin sa-ti amintesc ca au fost meciuri ( neintrerupte) in care. -s-a aruncat inclusiv cu scaunele din tribune pe teren -s-a aruncat cu sticle, pietre, cartofi cu lame de ras infipte( am fost la acel meci U Craiova - Dinamo) -s-a dat foc la stadion
corect ar fi: -rejucare de la scorul de 1-0 din min. 74 -rapid depunctata si teren suspendat
hai sa va spun eu o chestie...totul e aranjat sa ia steaua titlu' asa ca nu va chinuiti sa judecati dupa regulament, scor sau alte detalii...vor castiga cu 0-3 la masa verde si incet incet vor lua campionatul. Jocurile sunt deja facute pt ei...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.