FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

3.000 de euro pentru victorie » Copos le-a promis rapidiştilor o primă specială pentru meciul cu Dinamo

Copos nu a mai oferit nicio primă la Rapid în ultimele patru luni.
Copos nu a mai oferit nicio primă la Rapid în ultimele patru luni.

Articol de , - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 11:34

Copos a mers la ProRapid şi i-a anunţat pe Pancu şi compania că vor avea o primă specială pentru derby-ul cu Dinamo (21:00, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO).

Victoria din Cupă cu Vaslui de la mijlocul săptămînii l-a readus pe George Copos la sentimente mai bune faţă de echipă şi, chiar dacă giuleştenii au căzut pe 5 după cele 3 înfrîngeri consecutive din campionat, finanţatorul rapidist le-a promis jucătorilor un bonus de 3.000 de euro în cazul unui succes împotriva lui Dinamo.

Fără prime de 4 luni
Surpriza fotbaliştilor a fost cu atît mai mare cu cît giuleştenii au introdusă o clauză în contract în care se stipulează că ei nu primesc vreo primă decît pe perioada în care ocupă unul dintre primele două locuri din clasament. Astfel, alb-vişiniii nu au mai văzut vreun bonus pentru victoriile din campionat de la sfîrşitul lui noiembrie, cînd se aflau pe locul 2, adică acum mai bine de 4 luni. Pancu şi compania au învins atunci pe Gaz Metan cu un 5-3 spectaculos.

Primele, condiţia lui "Vamă"
În momentul în care a discutat cu Copos despre preluarea echipei, Dinu Gheorghe chiar i-a cerut imperios bossului rapidist să renunţe la acest mod de acordare a primelor şi să-i premieze pe fotbalişti şi dacă nu se află pe unul dintre locurile care duc în Liga Campionilor. Copos nici nu a vrut să audă însă şi a refuzat ferm propunerea lui "Vamă".

Dinamoviştii joacă pe burta goală
Derby-ul din această seară nu reprezintă nici o motivaţie financiară pentru dinamovişti. Rapidiştii au promis un bonus de 3.000 de euro de om, dacă vor reuşi să învingă azi. "Cîinii" spun că nu sînt supăraţi că şefii nu s-au gîndit să-i premieze şi pe ei: "Noi jucăm pentru culori, pentru suporteri şi pentru a continua cu dreptul în lupta pentru titlu".

125.000 de euro e prima pe care o va încasa fiecare rapidist dacă giuleştenii iau titlul şi se califică în grupele Ligii Campionilor

Citește și:
Cu gândul la Cupa Mondială, „tricolorul” și-a anulat nunta de la vară: „Nu vreți să știți ce ceartă am acasă”
Nationala
Cu gândul la Cupa Mondială, „tricolorul” și-a anulat nunta de la vară: „Nu vreți să știți ce ceartă am acasă”
A fost sunat să-și facă bagajele! Decizie de ultimă oră luată de oficialii echipei
Superliga
A fost sunat să-și facă bagajele! Decizie de ultimă oră luată de oficialii echipei
Gigi Becali l-a întâlnit la semafor și a început să-l certe: „Te țin minte toată viața, am ratat 20 de milioane de euro din cauza ta!”
Superliga
Gigi Becali l-a întâlnit la semafor și a început să-l certe: „Te țin minte toată viața, am ratat 20 de milioane de euro din cauza ta!”
Frizerul din Agigea care vânează iepuri și fazani a apărut la „Desafio. Aventura” cu chipul lui Cătălin Hîldan tatuat pe corp
Media
Frizerul din Agigea care vânează iepuri și fazani a apărut la „Desafio. Aventura” cu chipul lui Cătălin Hîldan tatuat pe corp
Investiție reluată în România după 14 ani FOTO
Profit.ro
Investiție reluată în România după 14 ani FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Nu vă spun când mor, dar am alarma programată” » Povestea zguduitoare a unei campioane cu 5 Jocuri Olimpice în palmares, aflată pe moarte: „Mi-am «hackerit» creierul, ca să lupt cu cancerul”

În timp ce Trump posta imagini cu Maduro, în Venezuela se făcea anunțul care poate duce la scenariul din 2003

Comentarii (14)
crystyanbet
crystyanbet  •  01 Aprilie 2012, 13:29

Copos hi-tech :))) tare poza

exodus2012
exodus2012  •  01 Aprilie 2012, 11:26

sau cumva are legatura cu 1 aprilie?

exodus2012
exodus2012  •  01 Aprilie 2012, 11:25

stie ca nu bate deaia promite hagi tudose asta!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează