FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

3,3 milioane!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2007 00:00

Rapid continua discutiile cu Auxerre pentru Niculae, dar francezii vor aceiasi bani pentru care l-au cumparat pe Nico acum un an. Daniel Niculae e hotarit sa revina in Grant, desi giulestenii n-au reusit inca sa se inteleaga cu Auxerre. Atacantul "nationalei" nu a fost retinut nici macar in lot simbata, in meciul pe care echipa sa l-a jucat la Nancy (1-4), fapt care l-a facut sa-si doreasca si mai tare sa se intoarca in Liga I.

Fotbalistul a discutat si in ultimele zile la telefon cu oficialii rapidisti. Le-a spus ca e mai decis ca niciodata sa se intoarca, numai ca George Copos si compania nu mai sint la fel de optimisti din cauza pretentiilor lui Auxerre. Francezii solicita aceeasi suma pentru care l-au cumparat pe Daniel Niculae vara trecuta, adica 3,3 milioane de euro!

Varianta unui imprumut iese din calcule, intrucit Copos nu o agreeaza, de teama sa nu pateasca precum in cazul lui Zicu, pe care l-a pierdut in favoarea lui Dinamo dupa ce-l avusese un an, imprumut de la Inter. Directorul general Constantin Zotta a spus ieri ca "tinem permanent legatura cu Nico, el vrea sa se intoarca si speram sa rezolvam cit mai repede transferul sau".

Dinamo i-ar da 700.000!
"Intr-o zi, doua se vor finaliza tratativele pentru Niculae, ramine de vazut in cel fel. Auxerre e de acord sa ni-l cedeze, problema principala e legata de salariul lui Nico", a spus ieri Grigore Sichitiu. Dinamo l-a ofertat si ea pe Niculae. "Ciinii" i-au oferit un supersalariu, 700.000 de euro anual, acelasi pe care jucatorul il primeste la Auxerre! Atacantul i-a refuzat: "Daca ma intorc in Romania, joc numai la Rapid!". Suma pe care i-ar fi platit-o ros-albii era conditionata de accesul in Liga Campionilor. In Giulesti, Daniel ar avea cel mult 300.000 de euro pe sezon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează