FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

3 absențe și o revenire pentru Dinamo + Florin Bratu îi face vânt lui Gabi Torje: "Își va găsi echipă din vară"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 16:37

Florin Bratu a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Concordia Chiajna de mâine, de la 21:45, și a anunțat că are trei absențe importante, însă spune că pe teren va reveni Robert Moldoveanu.

"Chiajna e o surpriză. Pare că de la venirea lui Ionuț Badea echipa, din punct de vedere defensiv, stă mult mai bine. Ne va aștepta un meci foarte dificil, dar suntem pregătiți pentru a-i înfrunta. Robert Moldoveanu va face parte din lot, după micile probleme avute. Liviu Gheorghe, Ion Gheorghe și Ricardo Grigore au ceva probleme", a declarat Bratu.

"Există competiție la Dinamo și concurență loială. Eu știu în mare ce se va întâmpla în vară. Eu îmi doresc o întărire a lotului. O să vedeți surprize plăcute în următoarele săptămâni în ceea ce privește transferurile" Florin Bratu, antrenor Dinamo

Bratu a vorbit și despre situația lui Gabi Torje, care în mandatul "Mitralierei" la Dinamo n-a prea jucat și a fost mai mult accidentat: "Nu sunt dezamăgit de Torje. El a făcut lucruri extraordinare în trecut pentru Dinamo. Din păcate pentru el, venind aici pentru a duce echipa în play-off nu s-a reușit acest lucru. Eu am venit cu o altă strategie de a întineri lotul, el apoi s-a accidentat. La vârsta pe care o are mai are mult de arătat în fotbal.

Cred că-și poate găsi din vară echipă. Un jucător cu 60 de meciuri la echipa națională, care nu are probleme majore de sănătate, cred că are capacitatea de a se motiva și de a-și găsi un angajament bun. Mai are probleme la aductori acum. Dacă a refuzat oferta de la Dinamo e liber să facă ce dorește".

  • Concordia Chiajna - Dinamo se va juca mâine, de la ora 21:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

    clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
daweroirl
daweroirl  •  19 Mai 2018, 10:06
Postat de kwd2015 pe 18 Mai 2018, 19:54

Credeam c ai murit magnetule

Nu are cum ,prostia e vesnica !

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  19 Mai 2018, 09:52
Postat de kwd2015 pe 18 Mai 2018, 19:54

Credeam c ai murit magnetule

pai credeai prost pentru ca esti un prost ! :))))))

magic4ever
magic4ever  •  18 Mai 2018, 21:53
Postat de steaua1986forever pe 18 Mai 2018, 19:49

60 de meciuri la Nationala are "valoarea" aia de Torje? Incredibil in ce hal a ajuns Nationala, ajunge oricine sa joace daca e impresariat de "cine trebuie" chiar daca el nu ar avea loc titular nici in liga a 3a. Va dati seama ce tepe au dat fratii dinamovisti in trecut cluburilor de afară?

steaua1986forever...Fanul Clonei FCSB te-ai trezit cu chef de comentat despre fotbalistii lui Dinamo? Sa te speli pe dinti inainte sa vorbesti de Torje ca mirosi a oaie...tepe mai mari decat FCSB nu a dat nimeni...probabil ai uitat de "perlele" de milioane de euro Chiriches, Gardos, Stanciu,Popa sau Chipciu care au lustruit bancile de rezerve dupa ce au plecat de la clona FCSB...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează