Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
De nicăieri: „bombă” la Interul lui Chivu la încheierea perioadei de transferuri » A anunțat clubul că pleacă!
0
Sassuolo - Frosinone, în 16-imile de finală din Cupa Italiei » Daniel Bîrligea este anunțat titular în premieră
0
Imagini incredibile! Vândut împotriva voinței lui, a plâns în hohote când a plecat spre noua echipă
0
Jucătorul lui Real Madrid și-a aflat sentința » Prins la volan cu alcoolemie de aproape 4 ori peste limita legală
0
Lifestyle
„Bling Bling” Aryna Sabalenka » Liderul mondial WTA joacă la US Open cu un accesoriu care valorează o avere
1
Soția lui Adrian Mutu intră în televiziune » Va fi noua prezentatoare a postului: „E momentul”
4
Cu ce s-a ales Carmen Negoiță după divorțul de Ionuț Negoiță: „Vă spun în premieră”
7
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Libertatea prezintă pasaje din lucrarea de doctorat a șefului SPP Lucian ...
Libertatea
Grindeanu, Tomac sau Nazare? Cine ajunge premier după 4 luni de blocaj
Adevărul
La 30 de ani de la moartea lui Ion Oblemenco, Gazeta a mers unde „se ...
GSP SPECIAL
„Am tras de fire. Dacă exploda, ce era să-mi facă?" Ciobanul care a găsit ...
Libertatea
B ate Dinamo clar, doar a avut buget de transferuri de un milion de euro, nu?
Esti prea dur si putin nedrept. Pentru Liga 1, Dinamo are un lot aproape decent. Sa vedem cum aratam sezonul asta. Din sezonul viitor la Dinamo o sa fie salarii mari pt Liga 1 si, poate, fotbalisti mai buni. Si nu pt ca Negoita o sa le dubleze/tripleze, ci pt ca si celelalte cluburi o sa le scada. Salafii prea mari pt un fotbal de adormit pensionarii. Hai Dinamo!
Nu prea am motive sa fiu optimist, cred ca Astra are un lot net superior.
Nu ai inteles intrebarea, dominicanule? Cand ol iau pe sumudica palpitatiile, cand face dinamo non-combat. Azi care sa fie?
1 solist. Dinamo pierde 2-3 la 0. Anul asta Dinamo retrogradeaza 100%
bah.... tu esi ala din Republica Dominicana? cel care zicea ca a studiat in Romania ,dar e din Dominicana? Asta era scuza lui pt imperfectiunile gramaticale GRAVE pe care le face in scriere..:) ai prins iar glas???
pai il titularizeaza pe petre fiindca trebuie sa aiba un jucator de 11 ani pe gazon. ala oricum arata de 9 ani, nu cred ca ne luam depunctare de la FRF.) FRF chiar se gandeste sa oblige cluburile sa joace in primul 11 cu minim un junior de la grupa mijlocie, 3-5 ani. ei, aici am impresia ca nici macar Viitorul si Dinamo nu dispun de o baza serioasa de fotbalisti. Cred ca Divizia A se muta in Divizia D, cat de curand. de fapt, la ce fotbal se joaca, in C suntem de mult la nivel de cluburi.
Azi cine ***, dinamo sau astra?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pai, cum sa arate Dinamo? Comic!
Pentru stelisti surprizele aste sunt grozave !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.