Alte știri din fotbal
De la coleg cu Hagi la visul Mondialului 2026! Marian Ivan vrea România sus pe harta fotbalului: „Mereu am fost optimist”
0
De necrezut » Csikszereda se bate cu Szoboszlai pentru „Momentul sportiv al anului” în Ungaria
1
Primul transfer oficial al anului în Superliga: „Cel mai bun mijlocaș”
0
Olaru are „anomalia” lui Dembele: cazul uimitor al mijlocașului de la FCSB
5
Știri din fotbal internațional
Primul nume pe lista lui Chelsea, după demiterea lui Maresca » Anunțul lui Fabrizio Romano
0
Dezvăluiri despre Mourinho în perioada petrecută la Real Madrid: „L-am văzut făcându-l pe Cristiano Ronaldo să plângă”
0
Antrenorul insistă pentru Umit Akdag: cap de listă pentru colosul din Super Lig
0
Naționala care a scris istorie la Cupa Africii pe Națiuni: s-a calificat în optimi fără niciun gol marcat!
0
David Popovici, „Sportivul Anului” 2025
Cristi Chivu e „Antrenorul Anului”
„Fotbalistul Anului” e Andrei Rațiu
7 situații uluitoare din istoria Anchetei GSP
Favoritul lui Pițurcă în Ancheta GSP
Final de an în Liga 2
„Bomba” iernii în Superliga
„Era boschetar pe stradă”
Înlocuitorul lui Olaru!
Mondial de locul 9
Lifestyle
Corina Caragea, apariție spectaculoasă de ziua ei: „Nivel nou deblocat”
0
Surpriză: jocurile video nu „atrofiază creierul”, ci au un efect neașteptat!
0
„Cuplat” cu Sydney Sweeney, fotbalistul de națională a rupt tăcerea: „Vă rog”
0
Ziua și cererea în căsătorie » Jucătorul FCSB-ului și-a surprins iubita de sărbători: „Cât de norocoasă pot fi?”
1
Nu a mai fost atât de rău din 1973. Gigantul rus Gazprom pierde cea mai ...
Libertatea
Haos de Revelion în Amsterdam: violențe fără precedent, doi morți din cauza ...
Adevărul
Singurul sezon în care în Italia nu s-a acordat titlul de campioană la ...
GSP SPECIAL
Donald Trump îl acuză prima oară pe Vladimir Putin că stă în calea păcii în ...
Libertatea
super atmosfera,urale si aplauze pentru tot ce inseamna STEAUA ,multumim REGHIN !!!
Am ajuns si eu sa postaz ceva la Gsp.Meciul de ieri al Stelei la Raghin pe care l-am vazut de pe stadion a fost unul dintre cele mai frumoase vazute in ultimul timp la Steaua.Organizarea a fost un pic cam pe burta dar meciul a fost super. A meritat sa merg la un meci de Liga I
Am fost la meci, cum era sa nu merg devreme ce sunt din Tg-Mures, dar o atmosfera asa de faina, n-am vazut nici in Ghencea de foarte multa vreme, spectacol si civilizatie!
prima coincidenta Steaua joaca din nou la reghin dupa f multi ani a doua coincidenta Steaua joaca la reghin tot pe 10 aprilie a treia coincidenta si ultima Steaua castiga ca si atunci Baiete, nu ne suparam ca dai cu sapa sau ridici blocurile pan' la cer, lasa oamenii sa comenteze. Suporterii Stelei de pretutindeni multumesc celor din Reghin pt aportul lor si modul in care au incurajat Steaua. Multumim Reghin!
Observ o singura coincidenta, aceea ca cele doua meciuri intrate in discutie s-au disputat pe 10 aprilie. In rest... sau poate domnul yiarist are alte definitii pentru cuvantul "coincidenta". Penibil...
In afara de aia cu 10 aprilie celelalte puncte cu ce coincid?
Spre deosebire de altii felicit ziaristii GSP pt obiectivitate si pt ceea ce scriu... E singurul ziar si site de sport din tara asta care spune lucrurilor pe nume. Eu unul pe provarza, site-ul concurentei nu mai intru in veci... acolo miroase a prostie, a ignoranta si toti scriu doar de unde primesc banii. Jalnici... Voi deschide cu placere vadita site-ul GSP-ului, multumim. Semneaza, Un cititor de site-uri de factura sportiva
sunteti varza ziaristi ieftini
hai avantu!!!!!!!!!!!!!!!!
aha, deci a fost blat!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.