Alte știri din fotbal
Daniel Pancu, cea mai inspirată mutare: diferența e colosală
0
Luptă EXPLOZIVĂ pentru titlu! » Craiova, Rapid și Dinamo, DISECATE de doi campioni: „Ei au un plus de 1%!”
0
Vrea în Superliga, dar s-a chinuit cu echipă din Liga a 3-a! Victorie la limită pentru Poli Iași
0
Detaliu-CHEIE despre cel mai nou fotbalist al Rapidului: „Până la el, echipa lui Gâlcă nu făcea asta!”
1
Știri din fotbal internațional
Decizie FINALĂ luată de Elias Charalambous, înainte de FCSB - Fenerbahce: „Papagalii încep să sară din nou”
0
Două plecări de la Arsenal în mercato de iarnă?! Pot ajunge la aceeași echipă
0
Șoferul tirului lovit în accidentul mortal din Timiș: „Am condus 1.000.000 de kilometri. N-am mai văzut așa ceva!”
0
Alertă pentru FCSB » A revenit în lotul lui Fenerbahce cu o zi înaintea meciului de la București
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Spitalul mobil COVID de la Iași, greu de relocat: 13 milioane de euro, ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
„Îl pregăteam pentru Liga Elitelor” » Dezvăluiri despre problemele neștiute ...
GSP SPECIAL
Un martor al tragediei din Timiș spune că șoferul grec făcea „S”-uri pe ...
Libertatea
nu trebuie adus nici un jucator de urgenta. ce trebuie facut de urgenta e retragerea echipei din campionat imediat. nu mai are rost sa continue. retrogradarea e asigurata 100% anul asta
sionistii astea amator cap de grebla, au in lot jucatori de la Arsenal ( Song) , PSG ( Abdellaoui) si un antrenor care a calificat Basel in primaveri UCL pe nume Murat Yakin, as fi tare curios sa vad , voi cate luati de la ei, se inscriptioneaza pe voi o noua MANITA daca ajungeti sa jucati cu astea !!!
greu de tot, mai trebuie adusi si jucatori care sa mai fi jucat in sezonu asta, nu doar din aia in carje care abia astepti de la ei ceva-ceva, ca poate or fi buni, ne trebuie urgent , 1 portar cu experienta ( si Mutiu rezerva) 2 fundasi centrali, 1 dreapta si 2 varfuri, dar toti cu experienta, in total 6 transferuri garantat , daca vrem sa mai vedem liga 1 si la anu !!!
O sa faca istorie.. Prima echipa din B care iese campioana..
Deocamdata formatia este experiemntala dar cel putin mie nu-mi inspira incredere.
Niste rasi...
E doar o chestiune de moment.La anu o sa ia campionatul la pas.
exact cum am zis in comentariu la celalalt articol despre acest meci: inca o infringere. Infringerile vor continua pe linie de acum incolo. Retrageti echipa din campionat imediat. Nu mai are rost sa se continue. Retrogradarea e sigura 100%
nu baneaza nimeni nimic. asa ca stai aici pe gsp si continua sa fii umilit de mine.
:::))))))...asa cum..?..::)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.