FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA

3 concluzii după FCSB - CS U CRAIOVA: „Tactică slabă, mereu greșite a doua, a treia minge”! Ce se întâmplă cu lupta la titlu și ce le-a lipsit oltenilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 22:04

FCSB s-a impus în fața celor de la CS U Craiova, scor 3-2. Ionuț Chirilă, fostul antrenor al lui Dinamo, a fost prezent la GSP Live și a oferit concluziile după un meci tensionat:

1. „Joc foarte slab din punct de vedere tactic. A doua, a treia minge era greșită mereu. Toate șansele veneau din urma unor caramboluri. Parcă eram la jocuri mecanice. Nimeni nu putea să construiască, echipe nu aveau limpezime”.

2. „Victoria Stelei a fost meritată. Craiova revine din spate, apoi are 2-1, are toate lucrurile la îndemână pentru a ține rezultatul,înseamnă că nu ești pregătit pentru unjoc de asemenea anvergură. Jucătorii lor ar trebui să ardă pe teren,într-o zonă în care jucătorii se nasc o o agresivitate ieșită din comun. Nu au avut nimic astăzi, niciun pic de limpezime. Steaua a fost mai prezentă în joc, datorită jucătorilor lor de excepție, al căror elemente tehnice au dat un plus de valoare echipei”.

3. „După jocul practicat de Craiova, amintindu-mi și de jocul din prima repriză cu CFR Cluj, la titlu se bat doar două echipe. Steaua și CFR Cluj”.

Vezi și: 

FCSB - CS U CRAIOVA // VIDEO + FOTO Bătaie GENERALĂ pe Arena Națională! 3 cartonașe roșii arătate de Marius Avram

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
10210025192740288
Cofeleasa Ninel  •  25 Februarie 2019, 11:02
Postat de tinn pe 24 Februarie 2019, 23:19

iote, haterii incearca sa se regrupeze. decât oftica

Vad ca urasti Fcsb . Este clar ca nu trebuie sa ia Fcsb campionatul ca sa avem un fotbal adevarat in tara asta , dupa spusele tale . Exemplul cel mai bun anul trecut : Cfr campioana . Uraa!!!!!! . Apoi a urmat violul ospatarilor cu dude-n cur . Dar a mai contat ? De unde ? Bine ca nu a luat Fcsb campionatul ca sa vedem cu totii cum se sperie Europa de noi . Baietica , oricine ar lua campionatul , tor o apa si un pamant suntem . Nu o mai da de gard cu afirmatii de doi bani . Fii corect si spera ca favorita matale va castiga . E mai simplu , nu ?

fcsb.clubul.prostilor
fcsb.clubul.prostilor  •  24 Februarie 2019, 23:48

Daca papagalii astia de la fcsb iau campionatul, atunci avem cel mai prost fotbal din europa. Nu ai cum sa emiti pretentii de campioana, cand tu nu reusesti sa bati echipele de la retrogradare.

tinn
tinn  •  24 Februarie 2019, 23:19

iote, haterii incearca sa se regrupeze. decât oftica

Vezi toate comentariile (10)
Comentează