Alte știri din fotbal
O singură veste bună pentru echipa lui Dinamo: doar unul recuperat! Cine ratează meciurile pentru Europa
0
Ioan Andone numește cel mai mare fotbalist român din istorie: „Dintre Dobrin, Balaci și Hagi, EL!”
0
Victor Angelescu i-a anunțat oficial plecarea de la Rapid
1
„Mi se pare o mâzgălitură!” » Nici Giani Kiriță nu îmbrățișează noua siglă a lui Dinamo: „Ce caută aia acolo?”
2
Știri din fotbal internațional
Arteta a scos în evidență un jucător de la Arsenal: „Ceea ce oferă echipei este incredibil”
0
„Acasă la Cristi Chivu” » Italienii au ajuns la Reșița, în orașul campionului! Detaliul care i-a surprins: „Se întoarce pe furiș la mormânt”
0
Nu se aștepta la așa ceva! Reacție dură după semifinala Arsenal - Atletico: „Sincer, nu mi-a plăcut”
0
Singurul nume compătimit, după ce Atletico Madrid a ratat finala Ligii Campionilor: „Păcat că despărțirea lui s-a întâmplat așa”
0
Lifestyle
Simona Țăranu a „fugit” din România: „Am sărbătorit altfel”
0
Tensiuni la Real Madrid » 2 milioane de semnături pentru excluderea lui Mbappe din cauza iubitei!
7
Celebra fană a lui Bayern a înmărmurit Gala Met cu o costumație excentrică
2
Cea mai sexy antrenoare din România a leșinat în timpul meciului și a urmat scandalul: „Foame, disperare!”
2
Roberta Metsola nu mai vine în România de Ziua Europei, după ce Guvernul ...
Libertatea
Moștenirea fabuloasă a evreilor în bucătăria românească. Trei rețete ...
Adevărul
În România, a practicat atletism, handbal, rugby, volei și fotbal, apoi a ...
GSP SPECIAL
Tensiuni extreme în Golf: Israelul coordonează deja cu SUA o nouă serie de ...
Libertatea
Care sunt jucătorii ăia buni că, nu prea se văd. Jocul selecționatelor de juniori și tineret tocmai au scos în evidență faptul că ce vine din urmă e de calitate îndoielnică așa încât, dacă vrei,cu adevărat, să îngropi fotbalul românesc promovează ideile D-lui Stoichiță. Pregătirea lor fizică și cea tehnico-tactică sunt deplorabile.
Cind acest no name e conducator de fotbal iti vine sa plingi unde am ajuns.
Bai Stoichita, calitatea trebuie sa primeze, nu vârsta sau naționalitatea. Investiti in academii, organizați competiții atractive la nivel de juniori, investiți in educația copiilor și antrenorilor, etc - asta ar trebui sa va preocupe. Dar voi tot pe golaneala, sprituiala, și mizerii de acest gest. Te-ai trezit și tu vorbind! Dormi in pace și lasă-ne !
Mă lași! Idei răsuflate opera slughiță! Ca să nu zică lumea că ia bani degeaba,inventeaza enormități! Cine îți garantează ție că oamenii ăia chiar vor fi crescuți și nu vor fi doar ca număr? Exact ca și regula cu nu știu câți români în formație! Jucătorii vor ști că joacă nu joacă tu trebuie să ai numărul respectiv de jucători așa că.....! Exact ca și cu voucherul din turism? Pentru ce să facă servicii mai bune cei din turism? Tu oricum vei veni la ei să cheltui banii
este corect ca *** sa-si joace deplasarile acasa, sa sprijine indirect adversarii pentru a veni sa joace la pescarusi acasa?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.