Comentarii (5)
oase92
oase92  •  04 Decembrie 2025, 18:33

Care sunt jucătorii ăia buni că, nu prea se văd. Jocul selecționatelor de juniori și tineret tocmai au scos în evidență faptul că ce vine din urmă e de calitate îndoielnică așa încât, dacă vrei,cu adevărat, să îngropi fotbalul românesc promovează ideile D-lui Stoichiță. Pregătirea lor fizică și cea tehnico-tactică sunt deplorabile.

chepandy777
chepandy777  •  04 Decembrie 2025, 18:00

Cind acest no name e conducator de fotbal iti vine sa plingi unde am ajuns.

juventino24
juventino24  •  04 Decembrie 2025, 17:36

Bai Stoichita, calitatea trebuie sa primeze, nu vârsta sau naționalitatea. Investiti in academii, organizați competiții atractive la nivel de juniori, investiți in educația copiilor și antrenorilor, etc - asta ar trebui sa va preocupe. Dar voi tot pe golaneala, sprituiala, și mizerii de acest gest. Te-ai trezit și tu vorbind! Dormi in pace și lasă-ne !

Zebra
Zebra  •  04 Decembrie 2025, 16:07

Mă lași! Idei răsuflate opera slughiță! Ca să nu zică lumea că ia bani degeaba,inventeaza enormități! Cine îți garantează ție că oamenii ăia chiar vor fi crescuți și nu vor fi doar ca număr? Exact ca și regula cu nu știu câți români în formație! Jucătorii vor ști că joacă nu joacă tu trebuie să ai numărul respectiv de jucători așa că.....! Exact ca și cu voucherul din turism? Pentru ce să facă servicii mai bune cei din turism? Tu oricum vei veni la ei să cheltui banii

Gorilla
Gorilla  •  04 Decembrie 2025, 15:52

este corect ca *** sa-si joace deplasarile acasa, sa sprijine indirect adversarii pentru a veni sa joace la pescarusi acasa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează