FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-5

3 detalii care nu s-au văzut la TV la Sepsi - FCSB: cum s-au răzbunat fanii pe FCSB, pe ce prime s-a jucat + cine i-a luat fața lui Tandia

FCSB n-a mai avut emoții la Sfântu Gheorghe, așa cum s-a întâmplat în decembrie, când Sepsi s-a impus cu 4-2 // FOTO: Răzvan Păsărică
FCSB n-a mai avut emoții la Sfântu Gheorghe, așa cum s-a întâmplat în decembrie, când Sepsi s-a impus cu 4-2 // FOTO: Răzvan Păsărică

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2019 22:47

Sepsi a visat într-un miracol la pauză, să fie Tottenham la Amsterdam, însă Champions League e la ani lumină de Liga 1. După 2-0 la pauză, roș-albaștrii au valsat și-n repriză secundă și-au învins fără a se deranja prea mult, scor 5-1, după reușitele lui Hora, Roman I, dopietta lui Coman și Rusescu, respectiv Mensah.

Iar Gigi Becali et Co speră, la rândul lor, într-o minune duminică seară în Gruia la CFR Cluj - CSU Craiova. Doar că ardelenilor le mai trebuie un singur punct pentru a se încorona campioni, a doua oară la rând. În afara deziluziilor gazdelor în premieră în play-off și a emoțiilor pentru retragerea lui Atilla Hadnagy, noul director general al lui Sepsi jucând din minutul 70, trei detalii nu s-au văzut pe lângă prestația fără emoții a roș-albaștrilor.

1. Răzbunarea fanilor lui Sepsi: „CFR, CFR!”

După o jumătate de ceas de la startul partidei, când scorul era deja 2-0 pentru FCSB, cei 4.000 de spectatori sosiți la arenă au vrut să se răzbune pe adversari. Și-au început să scandeze: „CFR, CFR”, cu trimitere directă la rivala roș-albaștrilor din campionat, ardelenii fiind la un punct distanță să ia titlul a doua oară la rând în fața echipei lui Becali. Printre spectatori au fost și câțiva fani ai FCSB-ului, împrăștiați prin tribune, iar aceștia mărturiseau reporterilor Gazetei înaintea partidei: „Mai credem în titlu, Clujul se va împiedica”.

2. Pe ce prime au jucat echipele

Jucătorii lui Teja au evoluat pe bonusurile individuale trecute în contract, iar Gigi Becali le-a ordonat să câștige ca să pună o minimă presiune pe CFR Cluj, că poate ardelenii se împiedică. În schimb, Laszlo Dioszegy le-a promis jucătorilor 900 de euro pentru victorie și 300 de euro pentru egal.

„Nici o sută de euro nu le mai dau în plus, au jucat în fiecare meci pe aceste bonusuri în play-off, tocmai ca să se autodepășească. Să arate cu FCSB ce pot și dacă merită să mai continue la Sepsi”, a dezvăluit patronul reporterilor Gazetei înaintea confruntării.

3. Mensah e noul Tandia

Tandia a avut câteva oferte în iarnă, dintre care cea mai generoasă a fost din Bănie, 700.000 de euro. Sepsi a refuzat, visând la play-off și poate la mai mult. Între timp, Brahima a intrat într-un con de umbră, nici Gigi Becali, nici Mihai Rotaru, nici măcar clubul din Golf ce-l monitoriza luna trecută n-a mai dat niciun semn de viață.

În schimb, Joseph Mensah, mijlocașul ghanez, a început să atragă privirile, cluburi din Liga 1 și din străinătate se interesează de el. Mijlocașul de 24 de ani are două goluri în actuala ediție, ambele cu FCSB!

Vezi aici toate detaliile de la meciul Sepsi - FCSB 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
854605894625108
Silviu Apostol  •  12 Mai 2019, 12:52

Razbunare a fanilor ? Se pare ca e una a frustratilor !

1603630919884559
Belciug Gigi  •  12 Mai 2019, 10:40

Fc5b ramane mi.zer.ia fotbalului românesc!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  12 Mai 2019, 10:01
Postat de Sabin Ellak pe 12 Mai 2019, 08:38

Care sint acele echipe unguresti de care vorbesti?? Esti ratacit ! CFR si SEPSI OSK sint echipe romanesti,chiar mai romanesti ca multe alte echipe.Nici macar printre jucatori nu au unguri.Sint echipe asa zise romanesti,care au mai multi maghiari in componenta ca SEPSI sau CFR.Dincolo de acest adevar si de rasismul tau josnic,pot sa spun,ca CFR va castiga campionatul indiferent de aclamatiile celor din Sfantu Gheorghe ! CFR,CFR,CFR !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează