FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 3-0

VIDEO 3 detalii remarcate de Narcis Răducan după FCSB - Viitorul 3-0: diferența fizică, problema Viitorului + verdict în „cazul Petre”

FCSB a spulberat Viitorul, 3-0 +28   FOTO
FCSB a spulberat Viitorul, 3-0

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 11:28 / Actualizat luni, 31 august 2020 11:41

Narcis Răducan, 45 de ani, fostul director sportiv de la FCSB, a analizat, în direct la GSP Live, victoria categorică reușită de fosta sa echipă în fața Viitorului, scor 3-0. 

Fostul oficial al roș-albaștrilor a remarcat nivelul fizic superior al celor de la FCSB, vorbind și despre situația ingrată în care se află Adi Petre, atacantul intrat în conflict cu patronul Gigi Becali. 

„Diferența a făcut-o aspectul fizic, dar mai sunt și alți factori. Sigur, contează și noutățile aduse de Neubert, dar echipele care joacă în cupele europene sunt mai pregătite în acest start de sezon. Sunt pe o traptă superioară din punct de vedere fizic.

Nu-mi place deloc situația lui Petre, dar se întâmplă și așa ceva în cariera unui fotbalist. Sper să intre, să înscrie, să facă un meci bun și s-o ia de la zero. Din păcate, a pierdut acel război mental”, a spus Narcis Răducan, la GSP Live.

Narcis Răducan: „La Viitorul, e vorba și de adaptarea noului antrenor”

Dincolo de această ușoară problemă fizică, la Viitorul e vorba și de adaptarea noului antrenor. Nu le va fi deloc ușor în acest an. Ne-au obișnuit cu un stil în perioada lui Hagi, dar acum va fi diferit. Adaptarea acestui antrenor nu va fi simplă, mai ales că vine dintr-un fotbal cu o mentalitate diferită”

FOTO. Cele mai tari imagini ale duelului FCSB - Viitorul 3-0: 

+24 FOTO

Citește și alte știri despre meciul FCSB - Viitorul 3-0: 

NOTE GSP Cine sunt remarcații după victoria-șampanie cu Viitorul, cine a dezamăgit + dezastru în echipa lui Ruben Barrera

FCSB - Viitorul 3-0. Alegere surprinzătoare a lui Ilie Dumitrescu » Cine l-a impresionat cu Viitorul: „E omul-cheie!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează