Comentarii (35)
rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  19 Octombrie 2014, 14:35

s-a ratat cand s-a intors la dinamo in capitala trebuie un nou club ROSSONERO BUCURESTI tricouri in dungi orizontale rosu si negru precum Sydney Wanderers (infiintata in 2012 a ajuns echipa nr 1 in acea zona) si Flamengo Riodejaneiro

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  19 Octombrie 2014, 14:34

Fiecare pasare pe limba ei piere!Eu nu inteleg,de ce trebuie sa asculti de cineva ,cand varianta e una singura munca,munca si iar munca si mai ales,de ce sa crezi ca e un pas inapoi daca pleci la o echipa unde castigi dublu sau triplu decat la fosta echipa?Daca iti vezi de treaba,muncesti,esti serios si joci meci de meci foarte bine,mutarea la o echipa de top vine ca o logica,nu ca un merit,cum cred majoritatea fotbalistilor.Toti au in cap Barcelona,Real,Manchester,dar ei nici nu au nivelul mental sa joace la acele echipe,nu mai vorbesc de valoare.Trebuie niste etape logice.In cazul lui Mitea e clar ca el s a crezut super jucator pt ca toti i au alimentat asta si a clacat din lipsa de educa

redman73
redman73  •  19 Octombrie 2014, 14:32
Postat de redman73 pe 19 Octombrie 2014, 14:32

S-a mai cuplat si cu Tonciu Nas Lung si aia mi-a pus chiar capac. Sunt de acord ca avea un talent urias dar creier zero.

i-a pus*

redman73
redman73  •  19 Octombrie 2014, 14:32

S-a mai cuplat si cu Tonciu Nas Lung si aia mi-a pus chiar capac. Sunt de acord ca avea un talent urias dar creier zero.

fulk_nerra
fulk_nerra  •  19 Octombrie 2014, 14:30

asa se intampla cand in bostan nu este miez (IQ si caracter). La fiecare aparitie la tv Mitea dadea senzatia unui intarziat mental. A ajuns sa fie executat de banca pentru o canapea luata in rate - asta e greu si daca joci la amatori.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează