Alte știri din fotbal
Bogdan Stancu remarcă trei jucători înaintea barajului Turcia - România: „Numele cele mai influente”
0
Florin Niță a spus ce portar trebuia să convoace Lucescu: „Oh, Doamne! Trebuia să fie”
1
A fost integralist în victoria din 2012 contra Turciei și compară: „Sunt chiar mai buni acum!”
0
„Imigranții l-au băgat în comă în 5 minute!” » Neamțul celebru din România critică DRASTIC Germania: „Acesta e adevărul! Sunt creștin, nu vreau să fim țară musulmană”
12
Știri din fotbal internațional
Diego Simeone admite: „N-am pierdut cu Real din cauza asta”
0
Arteta, surclasat de Guardiola: o singură dată s-a întâmplat ca „elevul” să-și învingă „mentorul” într-o finală
0
Igor Tudor a primit o veste îngrozitoare la finalul meciului pierdut cu Nottingham
0
Adio, fotbal! La 38 de ani, Dimitri Payet și-a anunțat în lacrimi retragerea
0
Lifestyle
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
19
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Gheață uscată și tuneluri de lumină: secretele din spatele mașinilor ...
Libertatea
Scenariul negru privind Strâmtoarea Ormuz: „Dacă Rusia și China decid să ...
Adevărul
69 de goluri în 14 etape! Ruxandra Nedelescu impresionează: „O jucătoare ca ...
GSP SPECIAL
Guvernul României declară situație de criză pe piața țițeiului. Ce măsuri ...
Libertatea
Pe lista centrelor autorizate testare Covid, figurează și clinica lui Gigi Becali (nu-i fac reclamă aici, dar destulă lume îi cunoaște numele). Pe bune, unde își face testele Fcsbul?!
Bineinteles ca MM minte.
alta treaba nu aveti? decat sa va luati de fcsb ? alte subiecte fara rautate si anchete nu puteti relata?
jijel si mmi e destepte ,dragilor!!!!!!!!!!!!
Am inteles, atunci mult succes!
stiti cum este cu drumul lung si grija fata de altul?VALABIL PENTRU GSP ..ati stricat ziarul si site-ul de tot
Si asa, au mai fost impachetati cativa pesti. Pana acum il acuzati pe cioban ca minte, acum il credeti doar pentru ca vreti sa sustineti voi o teorie. Inca nu am auzit nimic despre o ancheta cu privire la meciul UTA-ei, cand a fost programat, cu ce fel de pix s-au semnat documentele, ce a simtit x cand a semnat, etc. Hai, mobilizati-va un pic MAI SUNT ATAT DE MULTI PESTI DE IMPACHETAT....
GSP, iar sunteți... O țineți langa. Mă interesa sa vad azi la voi echipele probabile de diseară, diverse analize, gen cum vor juca, 1 - 10, statistici, declaratii ale părților implicate ref la joc... Dar voi... habar nu aveți de sport. Așa cum am mai zis, ne merităm soarta.
Nu va mai dati in spectacol voi de la GSP...mai conteaza acum cand a fost programat?Oricum Oricum 90% din delegatia FCSB (STEAUA) au avut covid deci au imunitate cel putin 6 luni.Voi sunteti sustinatorii Craiovei si CFR care vor ca Steaua sa piarda 2 partide la masa verde? Daca nu ce naiba tot tulburati apele si fraternizati cu alde Cartu si Bilasco?UTA daca si-a programat meciu din Ungaria e un risc mai mic?Bateti toba pe tema asta ca tatele...mai terminati si apucati-va sa scrieti despre fotbal nu *** si can can.Daca vroiam cancan citeam publicatia aia nu Gazeta sporturilor
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Bai gsp.roooo vedeti-va de treaba voastra FCSB ESTE O ENTITATE PRIVATA.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.