Alte știri din fotbal
Mihai Pintilii, despre strategia lui Mirel Rădoi: „N-ai timp să îi înveți fotbal în două săptămâni. Ai revenit la sistemul vechi”
0
Florin Tănase, învins la Botoșani: „Poate și starea terenului a influențat puțin”
0
Fanii din Botoșani au aruncat cu hârtie igienică în Rădoi: semnificația gestului! + ironie și în vestiar, imediat după meci
0
Ce simte Darius Olaru că nu a funcționat la Botoșani: „Mă doare să spun asta”
0
Știri din fotbal internațional
Juventus vrea să semneze un golgheter faimos la vară! Condițiile impuse atacantului și suma pentru transfer
0
Mesajul sfâșietor trimis lui Jota înaintea accidentului! » Dezvăluiri din biografia „Niciodată nu mai e mult timp”
0
„Ori ești o marionetă, ori te elimină!” » Verdict dur din Italia după un nou Mondial ratat: „Primeam telefoane să convoc jucători”
0
Eroare incredibilă de contract » Greșeala care a amplificat criza financiară și riscă să coste scump clubul din prima ligă
0
Lifestyle
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
9
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
Zi neagră pentru aviația SUA după ce un al doilea avion de luptă a fost ...
Libertatea
„Am supraviețuit perioadei de vârf a mandatului lui Trump“. SUA își pierd ...
Adevărul
Cum s-au antrenat astronauții din misiunea Artemis II spre Lună: ce este ...
GSP SPECIAL
Doi români au fost vopsiți cu roșu pentru a fi marcați, lângă Westminster ...
Libertatea
Multumim rejelui ca l-a adus pe Mache pe banca!
Nu e clar ca Mache i-a zis tot lui gigi cum face de ani de zile pentru ca el de aia e acolo de sifonareala fcsb fiind de mai multe ori in pericol sa piarda meciuri la masa verde din cauza faptului ca e prost si nu stie sa isi faca treaba de delegat al echipei jucatorul care si-a permis sa faca circ e golanul numarul 1 si manelistul numarul 1 al grupului dupa plecarea interpretului dodel tanase si anume scuipciu alexandru iar ce l-a deranjat pe becali va spune zizou si asta cand o sa fiti cuminti si nu o sa mai dati 100 articole cu steaua pe zi din 101! Pana una alta zidane prostul nu va mai da voua la gsp informatii asa ca ramaneti doar cu sifonareala ieftina gen N2 care il schimba pe miriuta si nu a facut deplasarea dar a fost in loja la meci si cu copy-paste-uri din fanatik si de la digi!
Bancul zilei: sa dai bani sa citesti GSP
in curand o sa va mai faca trafic doar de'astia de'alde gorun, cu oferte care mai de care... :))
stati linistiti pana va cumpar eu vreun ziar sau vreo gazeta ,,digitala,, :))
va doresc sa ajungeti ca "ailalti", sa vindeti atatea "editii tiparite" cate voi cumpara eu! sunteti niste neseriosi(sper sa nu banati cuvantul), cu "articolele" astea ce...nu spun nimic, doar ne indruma sa cumparam ziarul sau(si mai rau) sa ne abonam la versiunea digitala...
super starul epavelo Chipciu
de Joi e demis Radeoi iar detinutul anunta insolventa !
Da. Lucrurile arata rau la FC Steaua Bucuresti. De fapt, dupa cateva campionate si cupe castigate, sau calificari in grupe EL, probabil ca mai trebuie sa LASAM sa castige(califice !) si alte echipe. Ruptura dintre nas si fin a mai fost si intre Becali si Hagi. Acum, insa, sunt conditii grele din multe puncte de vedere: -jucatorii transferati nu sunt pe profilul de joc al echipei, iar unii sunt mentinuti in echipa cu valoare de joc ZERO(ex. Chipciu, cu cel mai mare salariu); - fara stadion propriu si cu suporteri pe A. Nationala f. putini, fata de ceea ce veneau in Ghencea, echipa simtind ca nu mai este...acasa... - echipa incepe sa simta nesiguranta sustinerii financiara asemanatoare celorlalte echipe intrate in insolventa(Dinamo,Petrolul, CFR, Rapid etc), mai ales in cazul ratarii calificarii in UCL si in continuare cu Rosenborg; Concluzie: sunt sanse extrem de mici ca echipa se repete rezultatele din ultimii 3 ani.
Chipciu....Andrei Cristea 2,,,oricum Andrei avea 3 clase peste Chipciu.....si a facut mult mai mult pentru Steaua decit Chipciu.....care e taiat ,taiat,de mult timp ,,,,,,in 2 ani Becali se va ruga scape de el....si pe gratis....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.