Alte știri din fotbal
Neluțu Varga, pronostic super-optimist înainte de derby-ul FCSB - CFR Cluj: „Sper să-l văd pe lista marcatorilor”
0
FCSB - CFR Cluj, derby-ul rundei de pe locuri de play-out » Echipele probabile
0
Primul diagnostic după accidentarea lui Ștefan Baiaram » Cât ar urma să lipsească
0
Ilie Dumitrescu, despre mutarea iernii în Superligă: „Un transfer extraordinar”
1
Știri din fotbal internațional
Radu Drăgușin a fost introdus un singur minut în Burnley - Spurs, dar este sfătuit să rămână la Londra » Argumentul invocat de fostul internațional român
0
Fanii lui Liverpool s-au săturat de Van Dijk: „Cel mai supraevaluat jucător din toate timpurile” » The Sun: „Un dezastru ambulant”
0
Război total între fanii lui Villarreal și vedeta lui Real Madrid: „Calcă-l Calcă-l!”
0
Arne Slot s-a certat cu arbitrul! » Ce i-a reproșat
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Cine este Alex Pretti, bărbatul de 37 de ani împușcat în timpul protestelor ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Detaliile negocierilor de la Abu Dhabi dintre Rusia și Ucraina. Moscova ...
Libertatea
combinatiile astea nu dovedesc decat incompetenta crasa a lui MM Stoica, marele manager care nu e capabil sa aduca un jucator mai de doamne ajuta. Sigur, Steaua mai aduce din camp intern, dar din afara nu e in stare de nimic serios pt ca nu si-a organizat o retea de scouteri. Si acum este in buda, pierderea campionatului e f probabila.
Urmeaza *hegemonia* de 6-7 ani ....
multumesc mult la tine...:)))) noi,bozzgorii suntem respectuosii tare,dar si hoti..lupte cefere
Un mijloc in forma de romb cum spun ei....de fapt 4-1-3-2
4-4-2 ar fi interesant, cu Chipciu si Stanciu pe benzi si Iancu in spatele atacantilor. Tanase pe banca...evident.
:))))))) am mai auzit de vreo 6 ori cel putin . Castigati si grupa
Atat! :)))
va castiga
Ok,am inteles,in primul cantonament s-a pus baza pe antrenamente de acumulare fizica.Dar acum,in partea a doua s-a schimbat placa,ar trebui sa joace tot mai bine,sa intre in retur in forma maxima.Astazi trebuie sa castige indiferent daca isi rup sau nu picioarele..
ceea ce a declarat Kapetanos , referitor la oboseala datorata stagiului de acumulare fizica este adevarat ... pe langa asta . nimeni nu vrea sa-si rupa picioarele in amicale :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.