Alte știri din fotbal
Mircea Lucescu va fi înmormântat vineri » Programul zilei: cortegiul funerar pleacă dimineață de la Arena Națională
0
Omagiu pentru Mircea Lucescu în centrul Bucureștiului
0
MM Stoica, emoționat de gestul lui Răzvan Lucescu la priveghiul lui „Il Luce”: „Ne întrebam cu toţii de unde are resurse”
0
Mesajul cât o mie de cuvinte al lui Cornel Dinu în memoria prietenului Mircea Lucescu
0
Știri din fotbal internațional
Românul din Polonia, protagonist în meciul dramatic cu 8 goluri! Gol decisiv și calificare în finală
0
Premiat de FIFA, pedepsit de UEFA » Spaniolii anunță: Istvan Kovacs a primit nota de plată după Barcelona - Atletico Madrid
0
A „vrăjit-o” pe Real Madrid » Ofertă de 160 de milioane de euro pentru superstarul francez
0
Manșa tur a sferturilor Conference League: Au început celelalte 3 meciuri
2
Lifestyle
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
7
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
19
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Tudor Chirilă, lui Nicușor Dan: „Ați devenit primul PSD-ist al țării. ...
Libertatea
Ultimul bastion MAGA din Europa, în pericol. Cât cântăresc intervenția lui ...
Adevărul
Ilie Dumitrescu și-a amintit ultima discuție cu Mircea Lucescu, care a avut ...
GSP SPECIAL
Donald Trump i-a dat un nou ultimatum Europei și a făcut lista cu țările de ...
Libertatea
Xanax-ul e foarte bun pentru depresii, nevroze...insomnii.
Eu nu stiu cine da notele, dar sa dai 8 lui Stanci care a tras, la ce poarta daca nu va suparati??? Pai sa va spun de cele 3 pase aruncate spre Hamroun, pe care nici el nu le-a anticipat...??? Ne credeti prosti pe toti...?? Auzi ba 8....lol Ziarul asta de ce nota e..??? Asta e un meci in care mai mult de 6 nu poti da la nimeni, fratilor....ce dracu, ba...reveniti-va...!!!
e inceputul mizeriei numai fluierasul in AMERICA era saltat de pe teren fluiera in sens unic escrocherie pe fata
ACTUALA FCSP DOMNESTI e cimitir de elefanti si de rebuturi improscati de pe mapamond si adunati la clona penala la blaturi nu a fost nici o diferenta chiajna putea marca 4....5 goluri usor
AUZI breee dezinformare de la clonele gsp iste orlogii la un blat mizerabil CHIAJNA a avut multe ocazii de gol pe care intentionat ratau ca sa fie scenariul complet FCSP DOMNESTI e o MIZERIE fara valoare in EUROPA sint CIRPE doar aici la blaturi PENA depasea pe TAMASI f usor numai teatru a fost totul
cred ca ar fi momentul ca in locul lui chipciu si popa,regheton sa bage si alti jucatori ca astia doi s-au plafonat de ceva timp.
La astia trebuie sa le deseneze cineva rolul unui nr 9 pe teren :)) Interesant cum arbitrajele sunt dezastru meci de meci, etapa de etapa dar presa tace. Sa vezi in play-off ce scandal o sa iasa
marica 5? :)) Marica a avut 2 ocazii clare de gol, plus un penalty neacordat.Slab intradevar
Marica a fost clar superior lui Chipciu sau Popa...Astia care dau note sunt niste pacalici...
Corect. Marica mai are nevoie de vreo 2-3 saptamani pana sa conteze cu adevarat. Chipciu si Popa sunt in eclipsa de forma de un an.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.