FOTBAL  »  Superliga  »  POLI ŞI DINAMO LANSEAZĂ O PROMOŢIE SPECIALĂ ÎN CAMPANIA DE TRANSFERURI

3 în 1

Articol de GSP - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Cînu şi Scutaru ar putea ajunge la Dinamo, la pachet, alături de Andrei Cristea, pe un milion de euro.

După ce au bătut palma pen­tru Andrei Cristea (24 de ani), Poli şi Dinamo ar putea pa­rafa alte două înţelegeri, vizaţi fiind “renegatul” Gabriel Cînu (27 de ani) şi Cristian Scutaru (21 de ani). Surse din anturajul dina­mo­viş­­tilor au dezvăluit că, ne­mul­ţu­miţi de faptul că Marian Iancu i-a cres­cut preţul atacantului îm­pru­mu­tat la Iaşi de la 300.000 la 800.000 de euro, şefii din Ştefan cel Mare au pregătit o contra­pro­pu­ne­re: Cristea, Cînu şi Scutaru, la pa­chet, contra sumei de un milion de euro.

Popa, schimbul lui Lobonţ

Oferta va fi făcută bossului timi­şorean după ultima etapă a sezonului, cînd alb-roşiii îşi vor reafirma interesul şi pentru Luchin şi Latovlevici, doriţi şi în iarnă. În plus, în atenţia lui Dinamo a intrat de curînd şi Marius Popa, pentru a-l înlocui pe Bogdan Lobonţ, care va pleca în Europa. Portarul de 29 de ani al lui Poli refuză să-şi prelun­geas­că angajamentul cu Timi­şoara, dar ar prefera mai degrabă un transfer în străinătate. Pentru demararea negocierilor, dina­mo­viştii aşteaptă sosirea lui Rednic din Germania.

Bossul Timişoarei, Marian Iancu, se opune deocamdată ple­că­ri­lor lui Scutaru, Luchin şi Latov­le­vici, dar e deschis la negocieri pen­tru Cînu şi Popa. “Ştiu din ziare de in­teresul dinamoviştilor pentru Cris­tea. Pe Cînu probabil vom în­ca­sa ce avem de încasat, iar în cazul lui Marius Popa totul ţine de do­rin­ţa lui. Luchin, Scutaru, Latovlevici, alături de Popovici şi Axente, sînt netransferabili. Deo­camdată nu pot să spun nimic mai mult legat de transferuri, săptămîna viitoare vom avea o şedinţă şi atunci vom stabili tot”, a explicat Iancu.

2 jucători de la Timişoara are Dinamo în lot : Izvoranu şi Torje.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  01 Mai 2008, 18:16

Mi-ar parea rau sa pierdem iarasi jucatori tineri din pepiniera proprie, dar..... asta e viata. Totusi eu zic sa asteptam si sa vedem ce se va intampla in realitate ca nu mi se pare logic sa plece la o singura echipa, fie ea si Dinamo un numar asa de mare de jucatori de la Poli. Ceva nu e in regula cu aceste "declaratii" din ambele parti.

 •  01 Mai 2008, 10:51

ce arunca steaua e foarte bun pt. dinamo , vezi oprita , bostina ,acum andrei cristea ,felicitari pt achizitii celor 33 de actiomari majoritari , vai mama voastra de hapsani.

 •  01 Mai 2008, 09:52

POLI E IN CASTIG CU ACESTE MUTARI ! 3 REZERVE + UN IMPRUMUTAT = 1 MILION euro{sigur tranzactia va fi pe la 2 milioane}.DINAMO A AJUNS FRAIERA TIMISOAREI DUPA TEPELE NUMITE STANICI,IZVORANU SI TORJE !SA FIE IANCU DESTEPT SI SA ADUCA IN SCHIMB 4-5 JUCATORI CARE SA URCE VALOAREA ECHIPEI.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează