FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cum începe Dinamo săptămâna: 3 informații tari de la Săftica, după greva de sâmbătă

Dinamo a început în această dimineață ciclul de antrenamente pentru a pregăti reluarea campionatului după trei luni de suspendare din cauza pandemiei de COVID-19.
Dinamo a început în această dimineață ciclul de antrenamente pentru a pregăti reluarea campionatului după trei luni de suspendare din cauza pandemiei de COVID-19.

Articol de - Publicat luni, 08 iunie 2020 12:08

Dinamo a început în această dimineață ciclul de antrenamente pentru a pregăti reluarea campionatului după trei luni de suspendare din cauza pandemiei de COVID-19. 

"Câinii" au meci sâmbătă, de la ora 20:00, cu Chindia Târgoviște, un adevărat duel în zona evitării retrogradării, întrucât roș-albii sunt la 3 puncte distanță de aceasta. Aceasta în condițiile în care în două etape de play-out, bucureștenii au strâns două eșecuri fără gol marcat!

Adrian Mihalcea și jucătorii săi au trecut peste greva de sâmbătă, iar fotbaliștii s-au ținut de cuvânt față de reprezentanții fanilor cu care au dialogat vreme de trei ceasuri, sâmbătă. Acum, până joi așteaptă să le intre în conturi cuantumul unui salariu restant, PCH și board-ul DDB promițând că vor vira 120.000 de euro ca să acopere luna februarie. GSP.RO îți prezintă ultimele informații din tabăra lui Dinamo:

1. S-a renunțat la amicalul de marți

Astăzi, de la ora 11:00, "câinii" au revenit la antrenamente. Urmează ca formația să aibă un ciclu de pregătire normal în această săptămână în preajma reluării campionatului. Vor fi alte două zile cu două antrenamente, plus alte două cu câte unul. S-a renunțat la ideea de a mai juca mâine un amical, pentru a nu-i încărca suplimentar pe fotbaliști, care vor avea meciuri oficiale din trei în trei zile.

2. Slavko Perovici se va antrena normal

Așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor, golgeterul în vârstă de 30 de ani va efectua un set de analize medicale suplimentare din cauză că prezintă modificări electrice ale inimii și trebuie să facă aceste investigații o dată la 6 luni. Atacantul are viza medicală de la INMS valabilă încă o lună, dar tot cei de la institut i-au transmis să facă acest control periodic, ceea ce se va întâmpla zilele viitoare. Până atunci, Pero se poate antrena, Adrian Mihalcea va decide dacă-l va folosi cu Chindia. În mod normal, sârbul este titular.

3. Nu sunt probleme medicale

Bucureștenii nu au în acest moment probleme medicale, înaintea primului antrenament al săptămânii. Și-a revenit și Robert Moldoveanu la parametrii optimi. De asemenea, Mihai Neicuțescu se pregătește cu Dinamo și este o opțiune pentru campionat, atacantul revenindu-și după o intervenție medicală care l-a determinat să piardă mai mult de jumătate de sezon. Marco Ehmann se pregătește alături de coechipieri, după ce-a stat două săptămâni în carantină la revenirea din Germania. La rândul său, Mamoutou NDiaye este așteptat zilele viitoare la antrenamente, el "ispășind" ultimele zile de carantină după ce s-a întors din Belgia.

8 goluriîn 18 meciuri a reușit Perovici pentru Dinamo în actuala ediție. A înscris și la primul amical, 1-0 cu Rapid, de după pandemie

6 meciuria adunat Neicuțescu pentru Dinamo în actualul campionat, ultima partidă în care a jucat a fost Derby-ul de România cu FCSB (1-1) pe 5 octombrie 2019

18 partideoficiale a ratat Neicuțescu din cauza accidentării și a operației

Cosmin Contra, detalii despre spaniolii care vor să cumpere Dinamo: „Am vorbit cu Melero și am aflat ceva”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Manager de play-off la Dinamo » Ionuț Negoiță poate da lovitura înainte de restartul Ligii 1

Șeful Academiei Dinamo tânjește după condițiile de la FCSB: „E o diferență uriașă! L-am sunat pe Negoiță”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
valdino
valdino  •  08 Iunie 2020, 13:31

In concluzie, trei informatii tari vechi !..

fibra
fibra  •  08 Iunie 2020, 13:24
Postat de Stefan Constantin pe 08 Iunie 2020, 12:17

După refuzul de a juca sâmbătă,as scoate untul din ei!

Mai degraba din Negoita care isi bate joc de contracte,ceea ce inseamna ilegalitati si va plati pana la urma scump.

fibra
fibra  •  08 Iunie 2020, 13:22

E o treaba buna sa iei salariul pe februarie in iunie si nici nu e sigur deoarece de trei saptamani sunt dusi cu vorba.Oare somajul l-au luat sau l-a trecut Negoita la el?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează