FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

3 întrebări gigantice înainte de Dinamo-FCSB: ridică Dică un zid în apărare și reușește Rednic să fie învins în premieră de o echipă "fără antrenor"?

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 11:31

Dinamo înfruntă FCSB duminică, în Derby de România. O partidă cu multe întrebări. Iată doar 3 dintre ele:

1. Pierde Rednic în fața unei echipe "fără antrenor"?
Mircea Rednic e neînvins în Derby ca antrenor, iar ca jucător are palmares pozitiv. Dar parcă niciodată Dinamo nu s-a prezentat în condițiile actuale împotriva marii rivale. Jucătorii au cerut să intre în cantonament cu o zi înainte față de cum e obișnuit, adică azi, pentru a contracara forța rivalilor. FCSB are 28 de goluri marcate, dublu (!) față de alb-roșii, iar apărarea dinamoviștilor e și ea franjuri, cu 20 de goluri primite în 14 etape! Vor rezista dinamoviștii vijeliei?!

3 victoriiare Rednic în Derby și 7 egaluri

"Eu n-am avut niciodată probleme când am întâlnit Steaua. Gândiți-vă că atunci când eram eu, Steaua chiar avea antrenor, era Olăroiu" Mircea Rednic

2. Ridică Dică zid în fața lui Dinamo?
Apărarea FCSB l-a pus de multe ori pe gânduri pe Dică, în ultimele meciuri. Dar lucrurile par să se îndrepte. Becali a dezvăluit, ca de obicei: ”Planic și cu Stan revin, așa că cea mai mare ’gaură’ rămâne Pintilii. Posibil și Momcilovic, dar el nu cred că va juca”. Așa că Dică pare să acopere una dintre cele mai mari probleme pentru Derby. Cum va muta Rednic?

1 victorieare Dică pe bancă în Derby și două egaluri

4 aprilie 1998FCSB-Dinamo 5-0, CEA MAI MARE DIFERENŢĂ înregistrată în confruntările din campionat. Dănciulescu de două ori, Iosif Rotariu, Denis Şerban şi Cristi Ciocoiu au punctat pentru echipa antrenată la vremea respectivă de Mihai Stoichiţă

3. Câți suporteri vor fi?
E posibil să avem unul dintre cele mai nefrecventate derby-uri din istorie. Steliștii se chinuie să vândă cele 7000 de bilete, în timp ce interesul dinamoviștilor, aflați pe locul 9, s-ar putea traduce în ocuparea peluzei și cam atât. Deci câți suporteri vor fi? Vom avea un derby mai arid ca gazonul de pe Național Arena?

1
*așa arată gazonul de pe Național Arena cu 3 zile înaintea derby-ului, foto: Marius Mărgărit/GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
whiteredarad
whiteredarad  •  09 Noiembrie 2018, 14:35

1 Nu e ..derby, joaca echipa de pe locul 2. cu una ce lupta sa nu retrogradeze 2. Echipene nu mai sint ce au fost ( ale Armatei si ale Politiei, in plusd...jucau in curtea ministerelor), actualii patroni sint de calitate..jalnica 3. Nu se joaca nici in Ghencea, nici in "Groapa' 5. FCSB nu a mai luat de mult campionatul, iar Dinamo...a uitat cind a fost ultima data campioana. Logic ar fi sa fluiere Hategan sau Kovacs, dar fiecare cauta "sa isi bage" un "arondat". Chiar sint curios cine va fluiera.. Daca ne uitam la Nationala, Dinamo nu da nimic, FCSB , cam putini...Deci, de unde ...Derby ?

hanmocar
hanmocar  •  09 Noiembrie 2018, 13:33

Ce-i cu buruienile astea pe aici !?

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  09 Noiembrie 2018, 12:03

"3 întrebări gigantice":))))))))....Hal de titlu !! Singura întrebare "gigantică" care se pune e...când vă dați seama că ați ajuns cea mai slabă publicație de sport / can-can din țară ??!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează