FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

3 jucători care trebuie să vină urgent la Steaua » Surpriza de pe listă: "El e bun, dar nu îl vede nimeni"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 13:47

Steaua a pierdut în această iarnă trei jucători importanți, Szukala, Sînmărtean și Keșeru, iar cei aduși nu au fost la nivelul celor plecați.

Steaua își propune ca în sezonul următor să joace în UEFA Champions League, iar Dumitru Dragomir sugerează trei jucători pe care echipa roș-albastră ar trebui să îi transfere.

"Eu, dacă aș fi conducător la Steaua, aș transfera trei jucători. I-aș aduce pe Alcenat de la Petrolul, pe Florin Cernat, care mai poate juca un an sau doi, și pe fundașul Crăciun de la Gaz Metan, care e bun, dar nu îl vede nimeni", a apus Dragomir la televiziunea sportro.

În lotul celor de la Gaz Metan nu se află nici un Crăciun, iar cel mai probabil, fostul președinte al LPF se referea la fundașul Valentin Crețu.

Citește și:
Dinamo s-a hotărât în cazul lui Dennis Politic, oferit gratis de Gigi Becali
Superliga
Dinamo s-a hotărât în cazul lui Dennis Politic, oferit gratis de Gigi Becali
Scandal-monstru cu Neymar » A URLAT la adversari, președintele l-a spulberat: „Un vagabond!”
Campionate
Scandal-monstru cu Neymar » A URLAT la adversari, președintele l-a spulberat: „Un vagabond!”
Imagini ULUITOARE în România! O sală nouă și 4.670 spectatori la un meci de baschet feminin U18: „Am scris istorie!”
Baschet
Imagini ULUITOARE în România! O sală nouă și 4.670 spectatori la un meci de baschet feminin U18: „Am scris istorie!”
Campionate
Carrefour vinde magazinele către proprietarul spitalului Memorial din București, în Turcia. Cel mai mare lanț turc de magazine alimentare împrumută 250 milioane de dolari pentru achiziție
Profit.ro
Carrefour vinde magazinele către proprietarul spitalului Memorial din București, în Turcia. Cel mai mare lanț turc de magazine alimentare împrumută 250 milioane de dolari pentru achiziție
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Omul din umbră din echipa „Zeiței de la Montreal”: „Nota 10? Meritul Nadiei 80%. Eu – 1%!” + De ce nu vorbește Comăneci despre barbariile lui Karolyi

Dinamo își schimbă din nou sigla!

Comentarii (16)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  27 Aprilie 2015, 15:12

are si mosul cota la vanzare.

mihaix
mihaix  •  27 Aprilie 2015, 15:45

Cum bre nea Mitică, Crăciun? Moş Crăciun? Ai ieșit la pensie? Ha?

adicn
adicn  •  27 Aprilie 2015, 15:21

Iar ăsta...nu v-ați săturat de balivernele lui?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close