Alte știri din fotbal
Criza de portari pentru meciul cu Turcia » Cum explică Florin Prunea: „O regulă tembelă”
0
Turcul care spune „iubesc România”, insider pentru „tricolori”: „Cred că asta va fi echipa de start!” + Avertisment pentru un jucător: „Să fie foarte atent”
1
Vizită-surpriză în cantonamentul naționalei: „Mereu împreună!”
0
Fotbalistul român pe care mizează Marcel Răducanu: „Poate sclipi, va face diferența cu Turcia!”
6
Știri din fotbal internațional
Amenințată cu retrogradarea, cea mai titrată echipă din Europa League și-a demis antrenorul
0
Mesajul primit de Chivu de la președintele lui Inter: „E mai ușor să ne jucăm de-a vânătorul și iepurele acum”
0
Chelsea vrea să transfere de la AC Milan » 40 de milioane de euro
0
Gata cu speculațiile: i-au stabilit viitorul lui Chivu, după patru meciuri la rând fără victorie
0
Lifestyle
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
20
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Gheață uscată și tuneluri de lumină: secretele din spatele mașinilor ...
Libertatea
Scenariul negru privind Strâmtoarea Ormuz: „Dacă Rusia și China decid să ...
Adevărul
A adus toți românii mari la Galatasaray și este impresionat de Mircea ...
GSP SPECIAL
„Probabil, Putin a crezut din nou că a venit Crăciunul mai devreme”, spune ...
Libertatea
Nedelcu 5? Serios, domnul cu notele ori e vreun frustrat, ori a vazut meciul in reprize de 5 minute. Pai a dat Nedelcu vreo 5 pase de 40 de m de te cruceai, inclusiv pasa de gol, la Gnohere, cand loveste bara.
I-ati dat 7 fundasului central polonez al Astrei, Polczak, desi el e cel care-l scapa din marcaj, ca un amator, pe Harlem Edy Gnohere la golul egalizator. Nici nu m-am uitat la meci, dar vazand numai golurile si tot imi dau seama ca notele sunt din burta. Ce putea sa faca in rest sa compenseze pentru o gafa de proportii si un tip de greseala pe care un fundas central nu are voi niciodata sa o comita?
Dupa orice meci pot fi desemnati "cei mai slabi 3 jucatori". Cred ca aceasta evidenta ii e de folos lui Gigi in corectarea (in minus) a drepturilor banesti ale jucatorilor. Desi Gigi ar putea proceda precum Bula, cel care plecand de la constatarea generala ca intotdeauna ultimul vagon este implicat in deraierile de trenuri, a propus desfintarea ultimului vagon. Deci daca vrea sa nu mai plateasca nemeritat, meci de meci, 3 fotbalisti FCSBisti, Gigi poate sa reduca echipa la 8 jucatori.
Forta STEAUA..
ooooo...salutari doamna neaBrska...la post asa de dimineata...?...la ce ora se da kukunbuze la rin?
sper ca o spui la gluma..astfel ma faci sa cred ca ai vazut alt meci
Bine ca pleaca amorim. Eu l as vinde si pe enache.
Yon-Yon e in capul tau, uscat ca un burete
oameni buni, de ce dupa orice meci avem articole cu cei mai slabi jucaotri?? domane ce presa avem
Steaua nu are antrenor.MM si Dica sunt minusurile stelei ,de aia ne tot BALBAIM!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.