FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

3 jucători de la FCSB l-au impresionat pe Bănel Nicoliță + amintiri despre relația cu Gigi Becali: „Nu am de ce să fiu supărat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 12:01

Bănel Nicoliță (34 de ani), fost jucător la FCSB între 2005 și 2011, a enumerat cei 3 jucători din lotul roș-albaștrilor care l-au impresionat. 

„Coman, Tănase și Man îmi plac foarte mult! Sunt buni, au început prost sezonul, dar și-au revenit. Încă nu sunt pregătiți să joace din trei în trei zile, dar vor crește și vor demonstra că au valoare”, a declarat Nicoliță, la TV Digi Sport. 

Nicoliță și-a adus aminte și de relația sa cu Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor: „Nu am mai vorbit cu el de când am plecat, dar îl respect foarte mult. E un om deosebit, nu m-a deranjat cu nimic. 

M-a lăudat când jucam bine, m-a criticat când jucam prost, chiar dacă ținea la mine. Așa că nu am de ce să fiu supărat”, a mai spus Bănel, potrivit sursei citate. 

35 de goluriși 42 de pase decisive a reușit Bănel Nicoliță la roș-albaștri, în 263 de meciuri

VIDEO // Gigi Becali cere 30 de milioane pe Florinel Coman: ”Nu-l puteți compara cu Stanciu” 

Vezi și: 

FCSB // Bogații se respectă și în pauză » FCSB joacă tare și aruncă 150.000 de euro pe cantonamentul luxos din Spania

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:
Imagini istorice la Milano! Cristi Chivu a purtat torța olimpică
Campionate
Imagini istorice la Milano! Cristi Chivu a purtat torța olimpică
FCSB - FC Botoșani, duel pentru play-off » Thiam, aproape de „dublă” în startul reprizei secunde
Superliga
FCSB - FC Botoșani, duel pentru play-off » Thiam, aproape de „dublă” în startul reprizei secunde
Corpul de Control, investigație de amploare la CSA Steaua » Ministrul apărării, intervenție în forță: „În fiecare zi se descoperă altceva”
Liga 2
Corpul de Control, investigație de amploare la CSA Steaua » Ministrul apărării, intervenție în forță: „În fiecare zi se descoperă altceva”
Partenera lui Vinicius junior vine cu detalii din viața intimă: „Când merg la ginecolog, trebuie să mă consult cu medicul lui Real Madrid. Pentru orice unguent!”
Campionate
Partenera lui Vinicius junior vine cu detalii din viața intimă: „Când merg la ginecolog, trebuie să mă consult cu medicul lui Real Madrid. Pentru orice unguent!”
PREMIERĂ Hidroelectrica nu mai este cel mai ieftin furnizor de electricitate
Profit.ro
PREMIERĂ Hidroelectrica nu mai este cel mai ieftin furnizor de electricitate
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Thierry Henry, apariție rară alături de misterioasa lui iubită!

Studiu șocant citat de Guardian: „Aceste alimente sunt atât de nocive încât ar trebui tratate mai degrabă ca țigările, nu ca hrană!”

Comentarii (0)

Articolul nu are încă niciun comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează