FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

3 jucători de la FCSB lăudați de Bănel Nicoliță » Pe cine pariază în mod special: "E «copilul» meu, eu am avut grijă de el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 19:30

Bănel Nicoliță (33 de ani) a jucat pentru Viitorul în perioada 2014-2016 și laudă trei jucători ajunși între timp la FCSB. 

"Am jucat la Viitorul cu Florin Tănase, cu Romario Benzar. Tănase e «copilul» meu, am avut grijă de el și acum a progresat enorm la FCSB. Cu siguranță că atunci când ajungi la un club mare progresezi. Și ați văzut că, în ciuda faptului că nu marchează, creează spații în atac, dă pase de gol, e un jucător important pentru Steaua.

Din punctul meu de vedere, eu zic că și Tănase e un câștig. El, Man, Coman. Cu Florinel trebuie să ai răbdare. Eu cred că e unul dintre cei mai buni jucători 1 contra 1. Are tehnică, forță, viteză, e incredibil! Mie îmi place foarte mult", a zis Bănel conform Fanatik.

"Ianis Hagi a progresat foarte mult. Oricum, de atunci, de când eram eu la Viitorul era foarte bun. Cu siguranță va ajunge un jucător foarte mare. Depinde doar de el" Bănel Nicoliță

Citește și:

Bănel Nicoliță se revoltă după decizia lui Gigi Becali: "Asta mi-ar fi plăcut"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează