FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA

Bergodi are dureri de cap » 3 jucători importanți de la CS Universitatea Craiova au probleme

FOTO: CS Universitatea Craiova
FOTO: CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 17:55

Debutul lui Cristiano Bergodi (55 de ani) în Bănie: o înfrângere, urmată de o victorie, un panou căzut ce l-a lovit în ceafă, trei jucători importanți cu probleme medicale, Mihăilă, Koljici și Bălașa.

Craiova lui Bergodi și Viitorul lui Hagi au legat două amicale sâmbătă. Fiecare echipă a avut câte o victorie, constănțenii au debutat cu 3-0, pentru că în al doilea meci, să se impună oltenii cu 2-1. Cel mai frumos gol a fost reușit de Cristi Bărbuț, cel al victoriei din duelul secund, șut superb la vinclu. Juveții au pus la dispoziție un avion "Regelui" și jucătorilor săi cu care să facă deplasarea la amicale! 

Bergodi, conștient de presiunea din Craiova

Debutul lui Bergodi în Bănie s-a încheiat cu un moment de care s-a amuzat și italianul: la interviurile de la finalul partidei, din cauza vântului, panoul cu sponsorii clubului l-a faultat pe tehnician, a căzut peste el. 

„A fost un antrenament foarte bune, am strâns minute pentru fotbal. În primul meci, a fost mai multă oboseală. Al doilea a fost mai bun, s-a văzut. Chiar sunt mulțumit. Sperăm că nu s-a întâmplat nimic grav la Mihăilă, în prima partidă. Eu știu ce vrea Craiova, sunt în România din 2005, se dorește performanță și fotbal frumos. Vor urma partide tari în play-off, sunt sigur că putem face treabă bună, important e să învingem Botoșaniul vineri seara. În ultimele 8-9 zile am lucrat cu toată echipă, dar n-am ales primul 11, cu toate că am în minte cu cine voi juca. Faptul că vom juca fără spectatori nu va fi un alibi pentru noi, cu toate că la Craiova era un om în plus pentru echipă!", a comentat Bergodi după amicale. 

Concluziile lui Cristiano Bergodi, după meciurile cu Viitorul: "Tot ce-mi doresc e ca accidentarea lui Mihăilă să nu fie gravă"

Situația accidentaților de la CS Universitatea

În afara lui Mihăilă, accidentat sâmbătă, alți doi fotbaliști importanți au probleme în preajma reluării campionatului. "Koljici a fost menajat, după o lovitură la genunchi. Nu s-a antrenat sută la sută, rămâne foarte important pentru noi. Am vrut să verific și alți fotbaliști. Și Bălașa a avut mici probleme, a încărcat mușchiul, a simțit o mică înțepătură, l-am scos la pauză", a dezvăluit italianul. 

„Sunt impresionat de ceea ce am găsit la Craiova. Sunt condiții de Serie A în Italia! E mai bine decât mă așteptam, cu toate că toată lumea mi-a vorbit frumos despre acest club"
- Cristiano Bergodi, antrenor Craiova

 „Îi doresc Craiovei să se bată la titlu. O să fie greu, pentru că sunt echipe puternice în față, dar nimic nu e imposibil. E de apreciat ceea ce a construit acest club, văd multe lucruri frumoase aici. Gruparea arată mai bine de la an la an" 
- Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul 

10juniori născuți după 1 ianuarie 2002 a folosit Hagi în Bănie, sâmbătă

+4 FOTO

Bărbuț: "Vom fi dezavantajați" 

Cristi Bărbuț a fost printre remarcații zilei: "Am reușit două goluri frumoase, cu stângul, sper să vină altele și în campionat. În această pauză am exersat foarte mult finalizarea și mă bucur că acest lucru m-a ajutat. Ne-a fost dor de fotbal. Trebuie să ne concentrăm pe primul meci, cu Botoșaniul, să câștigăm cele trei puncte și cu siguranță ne gândim și la campionat. Vom fi foarte dezavantajați că vom juca fără spectatori, fără "Vulcanul de pe Oblemenco"". 

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Gică Popescu, după victoria Viitorului cu Universitatea Craiova: „Nu ne îmbătăm cu apă rece”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează