Alte știri din fotbal
Marius Croitoru, nemulțumit: „O spun fără niciun fel aroganță”
0
Denis Alibec, devastat după meciul cu FC Botoșani: „E vina mea, îmi asum! Nu m-am simțit în apele mele”
0
Dan Alexa contestă eliminarea și face anunțul despre meciul cu Rapid: „E clar!”
0
Marius Șumudică își aduce feblețea la CFR Cluj: „Este foarte, foarte bun”
0
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
9
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
4
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
Motivele pentru care islandezii au respins aderarea la Uniunea Europeană în ...
Libertatea
Venezuela vrea afară din Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol. Cum ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
Două femei au fost nevoite să plece de la masă în Grecia, după ce mai multe ...
Libertatea
asa este ,Craioava a fost furata ca-n codru ...
ANALIZA PERTINENTA ...!!!!! HANKA TREBUIE AJUTAT SI PUS FUNDAS DREAPTA .....!!!!! MONROI N-ARE RITM .....!!!! TREBUIE JUCAT LA INCHIDERE CU DUDEA ....!!! POPESCU NU E DE DINAMO , BUBUIE MINGILE IN LOC SA PASEZE PRECIS ...!!!! NOTELE LUI CALINESCU : BRANESCU 7 ;---ROMERA 6 ; NEDELCEARU 6; POPESCU 5; NICA 6 ;-- MONROY 5 ; MAHLANGU 7;-- HANKA 4 ; NISTOR 7 ; PESICI7 ;- NEMEC 7 ( MOLDOVEANU 8 ; D POPA 7,OLTEANU 5;)
De CSU cum a stiut si le-a dat cu flit ? Nu a castigat CSU palmaresul in "instanta" .
Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha you're funny . Oricum tot pe locul SAPTE esti .
au vrut sa faca egal sau nu au putut sa piarda ? :) doar un fecesebist sadea ar dori ca echipa lui *** ...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Calancea + hategan si cu ajutorul lui Barbut, au dat oxigen cainilor !Bafta Dinamo !
UITE PROSTALAULE PALMARESUL OR UEFA.COM. : Fotbal Club FCSB Formed: 1947 Nickname: Roș-albaștrii (The Red and Blues) UEFA club competition honours (runners-up in brackets) • European Champion Clubs' Cup (1): 1986, (1989) • UEFA Super Cup (1): 1986 Domestic honours (most recent triumph in brackets) League title: 26 (2015) Romanian Cup: 22 (2015) Ten-year European record (UEFA Champions League unless indicated otherwise) 2016/17: UEFA Europa League group stage (having transferred from UEFA Champions League play-offs) 2015/16: UEFA Europa League play-offs (having transferred from UEFA Champions League third qualifying round) 2014/15: UEFA Europa League group stage (having transferred from UEFA Champions League play-offs) 2013/14: group stage 2012/13: UEFA Europa League round of 16 2011/12: UEFA Europa League round of 32 2010/11: UEFA Europa League group stage 2009/10: UEFA Europa League group stage 2008/09: group stage 2007/08: group stage Records UEFA club competition • Biggest home win 6-0: FCSB v Aalborg BK 18/09/14, UEFA Europa League group stage 6-0: FCSB v BSC Young Boys 03/10/79, UEFA Cup Winners' Cup first round second leg • Biggest away win 1-5: AC Sparta Praha v FCSB 07/09/88, European Champion Clubs'
Da, a crutat-o! Daca nu faceau egal la Medias, Gazul era in play-off, iar Dinamo in play-out! Uitati cam repede...
Cand esti inferior adversarului si scapi cu un egal trebuie sa te consideri doar norocos . Reactia jucatorilor de la finalul meciului spune totul , craiovenii suparati si dinamovistii oarecum multumiti ... ei stiu prin ce au trecut in meci . Cu un 11 inferior si o banca slabuta nu poti emite pretentii la play off .
Nu-i rapidist de mic? Când l-au tranferat de la Pro știau ce poamă este. :))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.