FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

3 motive pentru care Bănel Nicoliţă ar trebui să RĂMÎNĂ la Steaua

Bănel Nicoliţă
Bănel Nicoliţă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 13:04

Mihai Stoica este de părere că Bănel Nicoliţă nu mai poate ajuta Steaua, iar echipa din Ghencea este gata să se despartă de fotbalistul care a ţinut flancul drept al angrenajului roş-albastru timp de 6 ani. >> Citeşte AICI detalii!

Emeric Ienei crede că decizia actualei conduceri este pripită, deoarece Nicoliţă ar mai fi putut ajuta formaţia antrenată de Ronny Levy. De altfel, Ienei crede că isrelianul ar fi trebuit să aibă ultimul cuvînt de spus în privinţa mijlocaşului, care încă se află la vîrsta propice performanţei (26 de ani).

DE CE AR TREBUI PĂSTRAT BĂNEL?
1. "E foarte luptător şi combativ" - unul dintre fotbaliştii Stelei cu cea mai bună capacitate fizică, nu renunţă decît foarte rar la urmărirea baloanelor şi încă are ambiţia succesului.

2. "Face faza defensivă" - Ienei spune că Bănel ar merita un salariu şi jumătate pentru că îndeplineşte mai multe posturi la Steaua, ajutînd enorm echipa astfel

3. "Se pierde concurenţa din lot" - în lipsa lui Nicoliţă, Tatu ar deveni titular incontestabil şi progresul acestuia ar fi periclitat prin lipsa de concurenţă din lot

Îl trage în jos tehnica
Emeric Ienei spune că lacunele tehnice evidente pe care le are Nicoliţă ar putea fi remediate, prin antrenamente asidue, pentru că doar în asemenea condiţii el ar putea deveni un fotbalist mai valoros.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
muschila
muschila  •  15 Iunie 2011, 15:28

am auzit ca il vrea REAL MADRID prieteni stiu de ce

redsef2005
redsef2005  •  15 Iunie 2011, 15:23

Ba oi proaste, dar nu tot voi erati dobitoacele care behaiati ca il vreti pe Banel titular la Nationala??? Cand ati fost sanatosi la cap, atunci sau acum??! (Bine, intrebare retorica! Raspuns corect: niciodata!!)

heyrup
heyrup  •  15 Iunie 2011, 14:17

Eu va pot da 10 motive pentru care ar fi bine sa plece.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close