Alte știri din fotbal
Oțelul - Csikszereda, un duel din etapa #23 a Superligii, între două echipe cu obiective diferite » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Pe cine a remarcat Basarab Panduru după FCSB - CFR: „Formidabil”
0
Andre Duarte nu va uita prea curând primul meci la FCSB: „Rău! Normal că suporterii au făcut asta”
0
Debut de poveste în FCSB - CFR, la 3 zile după prezentare: „De asta e foarte greu în străinătate”
0
Știri din fotbal internațional
Final de drum » Andrei Vlad a rămas fără echipă: „Mulțumim!”
0
Masacru în Mexic, cu cinci luni înainte de Campionatul Mondial » Au fost împușcați pe terenul de fotbal: sunt cel puțin 11 morți!
0
Nota lui Ionuț Radu și ce scriu spaniolii, după eșecul din ultima etapă în care a primit 3 goluri
0
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Soldații ruși sunt scoși din spital și trimiși pe front direct în scaun cu ...
Libertatea
Alisha Lehmann, cea mai sexy fotbalistă a lumii, a schimbat și echipa, și ...
Adevărul
Stupoare în Arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul ...
GSP SPECIAL
Femeia care nu poate munci din cauza sânilor imenși, 34GG: „Oamenii îmi ...
Libertatea
care dintre ei?
Nu ne mai facem bine in vecii-vecilor. Netoiu securistul de serviciu dupà ce a livrat o viatà intreagà la PCR,acum cu càtàii la zgarda vrea sà dea lectii de democratie. Iar Chirità si alti linge -blide sant exact servitorii de care are nevoie Netoiu. Asta nu a fost nici patron,nici antreprenor,a fost si ràmane un combinator in care vrea mereu sà castige pe spinarea celor care mai cred in cai verzi pe pereti.
Grețos
toti "prietenii lui ovidiu" il sustin, mai ales aia cu ani grei de facultate, sa mute cooperativa la primaria. unii oameni pur si simplu nu au rusine
Pe scurt. Omul intra in rezerva in 95 si imediat e director general la o firma americana de tigari. Fara facultate si strop de experienta. Unii zic ca a fost numit, dar e rai. Apoi prin 97 pleaca si de acolo si la un an baga sute de mii de dolari (milioane in banii de azi) la Rocar. De unde nu stim ca omul e valoros si e suficient. Nasit de 4 case. Caz scoala de sageata.
Era frumos sa candideze la Primaria din Craiova :))))
E grea boala.
Ce belstem pe bucuresteni sa nu aiba pe cine sa aleaga numai penali si mafioti....dar le place la romani sunt invatati din1990 asa
Asta cred ca bate toate recordurile electorale. Nici el nu cred ca se voteaza, daramite sa il voteze familia. Poate doar Giani, celebrul influencer politic, sa il voteze daca reuseste sa citeasca buletinul de vot.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.